CarTaxi

2017.11.22

A CarTaxi blockchain alapon működő, decentralizált logisztikai platform, vontatókocsik,- és az ágazatban résztvevő vállalkozások gyűjtőhelye. Mobil megoldás, mely helymeghatározás és blockchain segítségével, okosszerződések alapján működik.

Gyors és hatékony segítség az autód szállítására vagy úgyis mondhatjuk, hogy taxi az autódnak. Átláthatóság és kényelem jellemzi

A régimódi megoldáshoz képest, az applikáció a helymeghatározás segítségével kiiktatja az emberi tényezőből eredő problémákat. Ha a diszpécser küld hozzánk vontatókocsit elképzelhető, hogy nem a legközelebbi céget választja, ami időbeli késedelmet és többletköltséget eredményez. A várakozási idő a CarTaxi app segítségével 8x kevesebb, mintha egy diszpécseren keresztül hívnánk vontató kocsit.

A blockchain garantálja az átutalások biztonságosságát és a szolgáltatás végrehajtását. Felelősséget vállalnak a szállított autóért, ezt azt jelenti, hogy az esetlegesen okozott károkat minden esetben megtérítik.

A vontató business 2017. áprilisa óta működik, azóta partnerek ezrei csatlakoztak több mint 60 orosz városban. A következő lépés a globális terjeszkedés, Kína és az Egyesült Államok irányába. Bármely sofőr, aki segítségre szorul az úton vagy éppen egyik országból egy másik országba szeretné szállíttatni autóját, bármikor megteheti. A cég statisztikái azt mutatják, hogy hatalmas a kereslet a szolgáltatásra, a legutóbbi adatok szerint eddig 20.000 sikeresen lebonyolított tranzakciót könyvelhetnek el.

Bónuszok

A CarTaxi már egy sikeresen működő platform, melynek célja, hogy a befektetőknek vonzó feltételeket ajánljon. A folyamat két részből tevődik össze:

  • A token értéknövekedéséből származó profit fizetése bónusz formájában. Havonta egyszer a vállalat profitjának 25%-a kerül szétosztásra.
  • A profit 25%-át token felvásárlására fordítják, azzal a céllal, hogy növeljék a piaci értéket.

Lássuk konkrét számokkal

A november havi bónusz 42 ETH

Október 15 - november 15. közötti a tranzakciók száma: 8328

Átlagos rendelési érték: 57,6 dollár

CTX teljes mennyisége 61.568.077, tehát a tokenek hozama 0,15%/token ebben az időszakban. 


További információ: cartaxi.io


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.