Cardstack ICO

2018.05.30


A Cardstack a decentralizált internet élményét kínálja. Nyílt forrású protokoll, mely mindenki számára elérhetővé és felhasználhatóvá teszi a blockchaint egy decentralizált szoftver ökoszisztéma létrehozásával.

A Cardstack kitalálója és egyben támogatója a svájci Cardstack alapítvány, mely non-profit szervezetként segíti és népszerűsíti a Cardstack szoftvert, a protokollt, az applikációkat és az egész ökoszisztémát. Az alapítvány maga finanszírozza a fejlesztéseket is. Saját tokene a CARD, mely felhasználható a rendszeren belüli szolgáltatások kiegyenlítésére és maga a rendszer is a CARD tokent használja a fejlesztők jutalmazására. 

A token értékesítés május 31-én veszi kezdetét, a célként kitűzött 35 millió dollár 77%-át már az előértékesítés során sikerült megszerezni, valószínűleg a maradék 23% sem okoz problémát. 

Aki kedvet érez, hogy befektessen a Cardstack projektbe, az további információkért keresse fel a Cardstack oldalát.

A megvásárolható token a CARD, ára: 1 CARD= 0,017 USD

Elfogadott valuták: ETH, BTC, USDHíreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!