Cappasity ICO

2018.03.07

A virtuális valóság témaköre mindig is nagyon izgalmas témának tűnt, ezért októberben amikor indult az Cappasity 0,2 ETH-ért vásároltam belőle. Mivel nem zárult még le a jegyzése, így a kapott 8150 CAPP tokenhez nem fértem hozzá, így nem is tudtam eladni a tőzsdén, pedig már december eleje óta kereskednek vele. A lényeg, hogy mostani árfolyamon véve is jelentős nyereséget mutat. 

Majd kaptam a hírt, hogy ismét megnyitották a vásárlás lehetőség és ajándékként az Airdrop-ra is van lehetőség.

A téma továbbra is aktuális, az ötlet jó és ami a leginkább fontos számomra, hogy egy 2013-ban alapított, 23 munkavállalóval rendelkező vállalatról beszélünk, nem egy ötletről, hanem egy rendszerről, ami már működik a cappasity.com oldalon. A szolgáltatásukért havi díjat szednek, bevételük van.

Az ICO-ra a fejlesztések finanszírozása miatt van szükség. A tokenek jelenlegi tőkeértéke "csupán" 29 millió USD, az elmúlt 24 órában lebonyolított forgalma kb. 500 ezer dollár volt, ami a tőkeérték 1,7%-a, tehát nem túl sok, de 3 tőzsdén kereskednek már vele.

Jó érzés visszatekinteni és látni, hogy jó "lóra tettem" korábban és így a top 5 nyereséget hozó ICO-im között szerepel az ICO Invest portfóliómban, amit itt tudtok megtekinteni:

ICO Invest portfólióm itt tekinthető meg


Ha Te is szeretnél érdeklődsz az ICO-k vásárlása iránt itt jelentkezhetsz. 
Ha a 0,2 ETH-t nem Cappasity ICO-ba fektettem volna be 2017. október 22-én, hanem még ma is Ethereumban lenne, akkor is 4,3-szorosát érné most. Ha dollárban nézem az aktuális nyereséget, akkor 10-szeresét éri, jó döntés volt korai szakaszban vásárolni ICO-t. De sok ICO vásárlásom veszteséges és van bőven olyan is, amit még nem vezettek be egyetlen kereskedési rendszerbe se. 


Cappasity platform

A Cappasity az első platform, mely a blokchaint felhasználva épít ki egy olyan ökoszisztémát, ahol 3D tartalmat lehet létrehozni, bérbeadni vagy értékesíteni. Biztosítja a decentralizált, nem bizalmi alapú működést, kreatív tartalmak tárolását, cseréjét, szerzői jogok védelmét. Az okosszerződések és az Ethereum blockchain egyaránt hozzájárulnak a sikeres működéshez.

A rendszer résztvevői fizetnek a tartalomkészítőknek azért a jogért, hogy használhassák vagy béreljék 3D modelljeiket. Az AR/VR/3D piac arra ösztönzi a 3D művészeket, hogy létrehozzák, bérbeadják vagy értékesítsék termékeiket vagy felhasználják azokat személyes célokra vagy integrálják őket AR/VR applikációkba.

A Cappasity token (CAPP) fizetőeszközként funkcionál, mely megkönnyíti az AR/VR/3D tartalmak cseréjét a rendszer résztvevői között. 

Cappasity ICO jegyzési lehetősége itt.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!

Következő Meetup-unkat 2018. március 13-án tartjuk az A38 Hajón, melyre jegyet az A38 oldalán vásárolhatsz.

Téma: Tőzsdepszichológia alkalmazása, mik lehetnek a 2018. év vezető kriptovalutái