Blockchain Budapest 2018

2018.10.04

2018. november 8-9-én a Bálna ad otthon a Blockchain Budapest konferenciának, amely a legnagyobb közép-európai blockchain témájú rendezvény szakértők, blockchain fejlesztők részvételével.

Kiváló lehetőség, hogy betekintsünk a blockchain világ kulisszái mögé, megtudhatjuk hogyan változtatja meg a technológia a világunkat. A témában jártas előadók választ adnak arra kérdésre, hogy hogyan is teremt értéket a blockchain.

A meghívott szabályozó hatóságok részvételével átfogóbb képet  kaphatunk arról, hogy merre fejlődik az iparág, ezen belül lehet-e Magyarország blockchain nagyhatalom.

A rendezvény a Bálna Budapest épületének rendezvénytermeiben két szinten zajlik majd. Konferencia és EXPO is egyben, magyar illetve a világ távoli helyeiről érkező kiállítókkal, projektekkel szolgáltatókkal.


Vásárold meg belépődet minél előbb! A StopLoss kulcsszó használatával most az ealy bird kedvezményen FELÜL, további 20%-os kedvezményben részesülhetsz.


További információ: www.blockchainbudapest.hu


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.