Bitcoinos fizetés az Operával

2019.10.23

Az Opera az első browser, mely lehetővé teszi a bitcoinos fizetések lebonyolítását közvetlenül a böngészőn belül. Az Opera 350 millió felhasználója bitcoint küldhet és fogadhat a böngészőn belül, továbbá az online felületeken kriptovalutával vásárolhat termékeket és szolgáltatásokat.

"A böngésző megnyitása a blockchainek felé logikus lépésnek tűnik, mellyel sokkal hatékonyabbá tehetjük bárki számára, aki rendelkezik Bitcoin pénztárcával és mást is akar kezdeni a kriptovalutákkal azon kívül, hogy csak tartogatja őket a számláján."

Az elmúlt hónapokban az Opera folyamatos fejlesztéseket hajtott végre a Web 3-mal kapcsolatosan, mely kifejezés egy teljesen új módját jelenti a weboldalak létrehozásának, a weboldalakkal való kapcsolattartásnak, valamint e kapcsolatok által létrehozott adatok hasznosításának.

A cég még nyáron bocsátotta útjára az Opera Touch iOS verzióját, mely egy web3 böngésző integrált kriptopénztárcával, Ethereum támogatással és DAppok (decentralizált alkalmazások) használatának lehetőségével.

Charles Hamel - vezető - úgy gondolja, hogy egy valamire való, modern böngészőnek integrálnia kell egy kriptopénztárcát.

Bár az Opera piaci részesedése mindössze 3% a böngészők piacán, legutóbbi fejlesztése a kriptovalutákkal kapcsolatban egy újabb lépés lehet előmenetelében. 


További információ: www.cointelegraph.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen! 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".