Bitcoin Cash, a harmadik legnagyobb kriptovalutává vált

2017.08.03

A Bitcoin Cash létezésének kevesebb, mint 60 órája alatt 7,3 milliárd dolláros piaci tőkét ért el, így a harmadik legnagyobb digitális valuta lett a világon.

A Bitcoin még mindig mérföldekkel előrébb jár a több mint 44 milliárd dolláros tőkeértékével. Második helyezés az Ethereumé 21 milliárd dolláros tőkével, viszont a Bitcoin Cash átvette a Ripple harmadik helyét.

Masszív kereslet kezd körvonalazódni (Bitcoin forgalmának 45%-át érte el) a Bitcoin Cash irányában, az emberek eladják Bitcoin-jukat, hogy inkább Bitcoin Cash-t vásároljanak helyette.

Sebastian Quinn-Watson - egy ausztrál tőzsdei partner - szerint rengeteg a kérdés, de mégnagyobb az érdeklődés a Bitcoin Cash-sel kapcsolatban mióta újranyitották a kereskedést.

"Éppen csak újra indítottuk a Bitcoin kereskedést és máris megerősítést nyert, hogy a BCC kiválóan teljesít, rengeteg a piacon kívüli rendelés is."

"Az emberek értékesítik a Bitcoin-jaikat és Bitcoin Cash-t vesznek helyette azzal az elképzeléssel, hogy az új coin-nak magasabb értéke lesz a jövőben. Ez egy kissé spekulatív"

A Bitcoin viszonylag stabil maradt a piacon bekövetkezett jelentős változások ellenére. Quinn-Watson jóslata szerint a Bitcoin további visszaesést produkál majd, mivel az emberek új lehetőségek után néznek. A csökkenés nem lesz több 10-15%-nál.

A Bitcoin Cash augusztus 1-jén született meg.Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra.