Bankera ICO

2018.02.08

Egy újabb nagy sikerű ICO-t szeretnénk bemutatni, amely nem más mint a Bankera. A projekt célja digitális bank létrehozása és a bankszektor forradalmasítása azáltal, hogy kihasználja a blockchain technológia által nyújtott előnyöket. A Bankera egy helyen szeretné ajánlani az összes pénzügyi szolgáltatást, hasonlóan a hagyományos bankokhoz, mindezt úgy, hogy a technológia használatával csökkenti a költségeket a végfelhasználók számára. A blockchain egyedülálló megoldásokat biztosít az ügyfelek részére. 

Az ajánlott szolgáltatások széles körűek: bankszámlák (IBAN), hitelkártyák, kifizetések, ahol a fiat és kriptovaluták egyaránt támogatást élveznek. Kölcsönök nyújtása, letétek elhelyezése, befektetési megoldások, portfóliók ajánlása, lakossági tanácsadás, stb.

Versenyképes kamatlábak és valutaárfolyamok jellemzik, gyors és költséghatékony megoldásokat kínál.

Az összes szolgáltatást a SpectroCoin kriptovaluta tőzsdén tesztelik, mely bank alapú infrastruktúrával rendelkezik. Lehetővé teszi a Bankera számára, hogy egy blockchain alapon működő bankot hozzon létre.

A Bankera ICO projektje hatalmas sikernek bizonyul, elérte a 100 millió eurós szintet és folyamatosan növekszik. Nemcsak az összeg, de a résztvevők száma is rekord, eddig több mint 80 ezren járultak hozzá eddig a projekthez.

Bankera tokene: BNK

Elfogadott valutál: ETH, XEM

Jelenlegi ára: 0,021 EUR

Jegyzési lehetőség a SpectroCoin tőzsdén keresztül, mely azt jelenti, hogy aki részt szeretne venni az ICO-ban annak nyitnia kell egy számlát a SpectroCoinon. 


További információ: bankera.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2300-an csatlakoztak.