Az Origin nevű sharing economy startup 28,5 millió dollárt gyűjtött

2018.04.20

A legális ICO kibocsátásban a SAFT (Simple Agreement for Future Tokens) szolgáltatása lehet segítségünkre, melynek köszönhetően az Origin 28,5 millió dollárt gyűjtött össze.

Az értékesítésben 190 akkreditált befektető vett részt idén január és április között. A startup szóvivője megerősítette az információt és az elért összeg mennyiségét is.

Tavaly decemberben a startup 3 millió dollárnyi tokent adott el a Pantera Capital alapnak. A befolyt összeget az Origin platform további fejlesztésére költötték, mely decentralizált piacok létrehozására szolgáló rendszer a sharing economy ágazatban. 

Lehet valaki szabadúszó fotós, apartman tulajdonos, közösségi szolgáltató, létező sharing economy vállalkozó, az Origin lehetőséget ad az üzletkötésre azáltal, hogy összehozza a feleket a blockchain-en. A vásárlók és eladók megtalálhatják egymást, keresgélhetnek, foglalhatnak, értékelhetnek, sok más egyéb lehetőség mellett.

John Fraser - társalapító - elmondta, hogy a fejlesztések és tesztelések folyamatosan folynak. A nyilvános token értékesítés ideje is hamarosan eljön, de erre vonatkozóan még nincsen pontos időpont.


CoinBroker javaslata: 

Érdemes beállítani a Google Alert szolgáltatásban az Origin AND ICO kifejezést, hogy értesüljünk ha lesz előrelépés az ügyben.


Mi is az a SAFT?

A SAFT nem más, mint egy befektetési szerződés, melyet kriptovaluta fejlesztők kötnek a befektetőkkel. Értékpapírként kezelik, így meg kell felelnie a szigorú, értékpapírokra vonatkozó szabályozásoknak. Ezt a formát azért hozták létre, hogy a kriptovaluta vállalkozások pénzt gyűjthessenek, anélkül, hogy megsértenék a pénzügyi szabályokat. 


További információ: coindesk.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A Mini Workshop-ra itt jelentkezhetsz.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!