Az Opera beépített kriptopénztárcát kínál iPhone-ra is

2019.03.06

2018. júliusában jelentette be az Opera, hogy beépített kriptovaluta pénztárcát ad böngészőjéhez. Charles Hamel - termékmenedszer szerint - az Opera volt az első jelentős böngésző, mely nyitott a web 3.0 felé. A web 3.0 teljesen új módját jelenti a weboldalak létrehozásának, a weboldalakkal való kapcsolattartásnak, valamint e kapcsolatok által létrehozott adatok hasznosításának.

Az Opera böngésző bejelentette az Opera Touch indítását, mely iOS-en alkalmazható. Az Opera Touch nem más, mint egy web3 böngésző integrált kriptopénztárcával, Ethereum támogatással és DAppok (decentralizált alkalmazások) használatának lehetőségével.

Még decemberben indította el az Opera web3-kész böngészőjét beépített kriptopénztárcával Android felhasználók számára. Az Opera azért terjeszti ki szolgáltatását iOS-re is, mert az eddigi tapasztalatok alapján sikeresen működik az Androidos rendszerben.

Bár az Opera Touch indulásának időpontjáról még nincsen információ, sajtóhírek szerint a felhasználók az oldalon keresztül jelentkezhetnek tesztelésére. 

Február 6-án az Opera új szolgáltatást engedélyezett a svéd, norvég és dán felhasználók számára, mely lehetővé teszi az Ethereum vásárlását az Androidos böngészőn keresztül. A szolgáltatás az Opera és a Safello brókercég közötti együttműködésnek köszönhetően valósulhatott meg. A Safello a Svéd Pénzügyi Felülegyeltnél bejegyzett cégek közé tartozik. 


További információ: www.cointelegraph.com


Személyes oktatás, konzultáció 
Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

 Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.  


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".