Az IDO Svájc legújabb projektje

2019.10.02

A SIX, Svájc vezető tőzsdéje, melynek legújabb projektje az SDX digitális tőzsdei platform. Igaz, hogy maga a platform még nem indult el, de nagyszabású terveik között szerepel IDO projektek lebonyolítása 2020-tól kezdődően.

Az IDO projekt hasonló lenne, mint a hagyományos IPO, amely részvénykibocsátást, tőzsdei bevezetést jelent. Az IDO annyiban tér el, hogy a részvényeket security tokenek formájában bocsátanák ki.

A gördülékenyebb lebonyolítás érdekében máris létrehoztak egy globális, pénzintézetekből álló konzorciumot, közöttük számos befektető, bank található, akiknek szándékában áll a technológia törvényesítése és tőke szerzése.

A konzorcium tagjait egyelőre nem nevezték meg, sem az elérni kívánt tőke nagyságát, de Thomas Kindler - az SDX ügyvezetője - kijelentette, hogy első körben 4-5 nagy befektetővel, majd a következő körben tíz kisebb potenciális befektetővel számolnak.

További terveik között szerepel saját security token kibocsátása a blockchain technológia segítségével. Eredetileg már 2019-ben elindult volna a platform, de a megvalósítást végül 2020. negyedik negyedévére halasztották.


További információ: www.cointelegraph.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".