Az eToro közösségi kereskedő platform kripto szolgáltatásokat kínál

2019.03.08

Az eToro egy tőzsdei kereskedésre is alkalmas befektetési platform, mely kriptovaluta kereskedési szolgáltatást indít. A tőzsde - mely több mint 10 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik - 13 meg nem nevezett kriptoeszköz kereskedését és kriptovaluta pénztárca nyitásának lehetőségét kínálja az USA 31 államában.


A pénztárca a Bitcoin (BTC), a Bitcoin Cash (BCH), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC), a Stellar (XLM) és a Ripple (XRP) kereskedését támogatja, illetve további kriptovaluták hozzáadása várható a jövőben.

A platformon lemásolhatjuk, követhetjük más felhasználók kereskedéseit, portfólióit is, persze minimális tudás azért kell a tőzsdézéshez. Sőt az eToro saját elemzői szerint összeállított portfóliót is kínál. Az induláskor három ilyen kriptoeszközökből álló portfólió is elérhető lesz a platformon. Továbbá idén várható egy saját kriptovaluta tőzsde - eTorox - indítása is.


További információ: www.cointelegraph.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.   


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".