Arcade City

2018.04.04

Korábban is írtunk már az Arcade City-ről, most új információk jelentek meg a projekttel kapcsolatban.

Az Arcade City, a sharing economy elvein működő vállalkozás 2015-ben indult Austinban. Megbízható személyszállítási szolgáltatást nyújt városszerte, a sharing economy jövőjét a decentralizált piacokban látja, melyek tulajdonosai és működtetői maguk a résztvevők, a sofőrök.

Ahelyett, hogy folyamatosan ellenőrizné a sofőröket egy központi bázisról, az Arcade City lehetővé teszi a sofőrök számára, hogy kiépítsék saját szolgáltatásukat, mintha egyéni vállalkozók lennének. A sofőrök szabadon határozhatják meg viteldíjukat, kiépíthetik visszatérő kliens adatbázisukat és ajánlhatnak egyéb olyan szolgáltatásokat, mint például a kiszállítás.

A világon az első és egyetlen autómegosztó vállalat, mely megbízható személyszállítási szolgáltatást nyújt szinte 0 működési költséggel.

Az Arcade City folyamatosan azon dolgozik, hogy hogyan tudnának a sofőrök még több bevételhez jutni a szolgáltatás javításával. Hamarosan a legújabb fejlesztésű, 2.2-es applikáció is elérhető lesz az egész világon, az új belépők izzíthatják a motorokat.


Igaz, hogy az előjegyzés lezárult, de a website-on keresztül elérhető egy kis mennyiségű token (nem USA állampolgárok számára).

Ha kedvet kaptál a vásárláshoz, akkor azt az alábbi linken megteheted:
https://arcade.city/token - az árfolyam jelenleg 120K ARCD/1 ETH, maximális vásárlási mennyiség 10 ETH.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!