500.000 letöltésnél tart a Bitcoin.com pénztárca

2017.11.13

A Bitcoin.com pénztárca mérföldkőhöz érkezett, a platform indulása óta az applikációt több mint 500.000 alkalommal töltötték le. Ez a hihetetlen mennyiség pedig azt jelenti, hogy egyre több ember értékeli a decentralizált digitális eszközök előnyeit. 

Három hónappal ezelőtt a Bitcoin.com elindította szolgáltatását Mac, Windows, Linux, iOS és Android rendszerekre. Már a kezdetektől exponenciálisan növekszik a letöltések száma világszerte, a felhasználói visszajelzések pedig nagyszerűek. Hatalmas mennyiségű kérés érkezett a céghez a Bitcoin Cash hálózat támogatására is. Mióta ezt végrehajtották a platform a top Bitcoin Cash pénztárcává nőtte ki magát, mely globális felhasználású. Az indulás óta eddig 513.719-szer töltötték le az applikációt.

A Bitcoin.com pénztárca széles körű szolgáltatásokat nyújt, mint például a több-valuta támogatás vagy, hogy a felhasználó 100%-osan ellenőrzése alatt tarthatja a pénztárcáját és személyes kulcsát. A Bitcoin pénztárca létrehozása gyors és egyszerű, kriptovaluták küldése és fogadása problémamentes, a pénztárca többféle nyelvezetet ajánl és egyéb opciókat, például a tranzakciós költségek beállításai testre szabhatóak a felületen.


Roger Ver - a Bitcoin.com ügyvezetője - izgatott a rájuk irányuló figyelem miatt.

"500.000 letöltést elérni mindössze 3 hónap alatt, ez jelentős mérföldkő a vállalatunknak. Reméljük a következő évben is folytatódik a nagyütemű növekedés. Azt szeretnénk, ha a felhasználóink kényelmesen éreznék magukat annak a ténynek a tudatában, hogy a pénzükhöz csak ők férhetnek hozzá."

Forrás: news.bitcoin.com


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, vagy gyere el november 15-i Workshopunkra, ahol megtanulhatod a kriptovaluta kereskedés alapjait.