10% látra szóló kamat euróra és forintra?

2020.07.21

A Nexo kriptovaluta hitelező 8%-ról 10%-ra emelte a Nexo tárcában tárolt euró, font és stabilcoinok éves kamatát, az altcoinok után fizetett kamat pedig 5%, mindez rugalmas napi kifizetéssel valósul meg.

Ez az ajánlat 2020 eddigi eseményeit vizsgálva eléggé hihetetlennek tűnhet, a Nexo mégis meglépte ezt. A felhasználóknak annyi a dolguk, hogy tárcájukban kell tárolni az coinokat és altcoinokat lekötés nélkül, majd napi kifizetéssel érkezik az 5 és 10%-os kamat.

Felmerül a kérdés, hogy főleg a jelenlegi gazdasági környezetben hogyan tudja ezt a Nexo kivitelezni és mégis nyereségesen működni. A válasz abban az egyedüli kritériumban rejlik, hogy a betett összeg 10%-ának megfelelő Nexo tokent is kell tárolni a maximális kamatszintek eléréséhez. Ennek hiányában 10% helyett 8%, 5% helyett pedig csak 4% kamat kerül kifizetésre.

Azért is érdemes Nexo tokent vásárolni, mert a felhasználó a birtokában lévő tokenek arányában részesülhet a vállalat profitjának 30%-ából. 2019-ben közel 2,5 millió dollár értékű osztalékban részesedtek a hodlerek. További pozitívum a csökkentett kamatú (5,9%) hitelfelvételi lehetőség, év végén pedig érkezik a Nexo hitelkártya.

Az új kamatlábak bejelentésének hatására a Nexo token árfolyama emelkedésnek indult, a coinmarketcap adatai szerint jelenlegi árfolyama 0,2 dollár környékén mozog.


További információ: www.cryptofalka.hu