A Travala.com csatlakozik a Litecoinhoz

2019.05.30

A blockchain utazási startup - a Travala.com - csatlakozik a Litecoin Alapítványhoz. A szállásfoglaló platform partnerségi megállapodást kötött a Litecoin Alapítvánnyal, hogy hozzájáruljanak a kriptovalutás fizetések elterjedéséhez.

Közösen elindítják a #TravelWithLitecoin kampányt, melyhez csatlakozva a felhasználók akár 40%-ot is spórolhatnak szállásfoglaláskor a Travala.com és a Litecoin LoafWallet segítségével. Ráadásul a Travala.com a hivatalos szállásadó partnere az elkövetkezendő Litecoin csúcstalálkozónak, melyet 2019. október 28-29-én rendeznek meg az Evolv Vegas Blockchain héttel együtt, ahol számos vezető blockchain-, és kriptoszakértő is jelen lesz a nagyvilágból.

"Együttműködésünk célja, hogy elérjük a kriptovaluták minél szélesebb körű elfogadottságát, mindennapi használatát és boldogok vagyunk, hogy ezen az úton együtt haladhatunk a Litecoin Alapítvánnyal. Ez egy olyan mérföldkő számunkra, mely büszkeséggel tölt el bennünket és reméljük a jövőben sorainkban üdvözölhetjük azokat, akik hasonló célt tűztek ki a kriptogazdaság fejlesztése érdekében." - nyilatkozta Matthew Luczynski, a Travala.com ügyvezető alapítója.

A #TravelWithLitecoin kampány arra bátorítja a Litecoin közösséget, hogy LTC-t használjanak a mindennapos fizetések során. Azon túl, hogy a Litecoin tulajdonosok repülőjegyet foglalhatnak, ajándékkártyát vásárolhatnak, mostantól lehetőség nyílik szállásfoglalásra is a Travala.com platform és a Litecoin LoafWallet jóvoltából.

A Travala.com több mint 210 országban elérhető, portfóliója több mint 82.000 desztinációt tartalmaz. A blockchain alapon működő platform olyan árazási modellt kínál, melyből mind a fogyasztók, mind a partnerek is profitálhatnak. A Litecoinon kívül Bitcoint, XRP-t, Bitcoin Casht és Tront is elfogadnak, de más fizetési módok, mint például Paypal, Visa és MasterCard is rendelkezésre áll.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk a Travala.com-mal, ezzel a felhasználók dolgát könnyítjük meg." - mondta Charlie Lee, a Litecoin egyik alapítója. "Semmi sem támogatja jobban a széles körű elfogadottságot, mint a valós felhasználási lehetőségek, márpedig ha Litecoint használhatunk utazásaink során, az egy igen jelentős lépés."

A Litecoin tőkekapitalizáció alapján a 6. legnagyobb kriptovaluta, jelenlegi árfolyama 117 dollár.


További információ: www.tokenpost.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".