A SirinLabs lett az év ICO projektje

2018.02.23

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a SirinLabs átütő sikert ért el ICO projektjével. Éppen ezért nem meglepő, hogy megkapta az Év ICO projektje díjat is. 

Az alapító és társügyvezető - Moshe Hogeg - szerdán vehette át a "2017-es év ICO-ja díjat". A díj nem más, mint annak az elismerése, hogy a SirinLabs projekt mekkora hatást gyakorol az iparágra, mekkora a hatása a nagyközönség felé, a kriptovaluták szélesebb elfogadására és egyben az elért teljesítményre, mint az eddigi 4. legsikeresebb ICO. Összesen 157 millió dollár sikerült összegyűjteni.


Amit tudni kell a SirinLabs-ról:

  • A SOLARIN fejlesztője, mely egy ultrabiztonságos mobiltelefon
  • Az ICO célja az volt, hogy tőkét gyűjtsenek a FINNEY fejlesztésére, mely az első nyílt forrású blockchain okostelefon és PC egyben
  • Az SRN token támogatja a blockchain alkalmazásokat


Kilenc tőzsdén is lehet vele kereskedni, azaz ha valaki nem tudott ICO szakaszban vásárolni még mindig megteheti most, a kibocsátási árszinthez képest 40%-al olcsóbban!

CoinBroker véleménye:  

"SIRINLabs okostelefonja lehet a blockchain iPhone-ja"


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.