A SirinLabs dobta az IOTA-t az Ethereum kedvéért

2018.08.03

Új információk láttak napvilágot a SirinLabs és a FINNEY kapcsán. Korábban már beszámoltunk a SirinLabs nagy sikerrel lebonyolított ICO projektjéről és jövőbeni terveikről. A FINNEY az első nyílt forrású blockchain okostelefon és PC egyben, mely a korábbi információk szerint az IOTA-val lépett együttműködésre.

Most viszont Moshe Hogeg - a SirinLabs ügyvezetője - a következőket nyilatkozta:

"Nem dolgozunk az IOTA-val, jobban megvizsgáltuk az ügyet és úgy döntöttünk, hogy más úton folytatjuk tovább."

Nimrod May - marketing vezető - ezt a kijelentést tovább pontosította:

"Kezdetben az Ethereum blockchaint fogjuk használni. Ezen belül is egy privát Ethereum blockchaint. Nem tervezzük, hogy örökre az Ethereumot használjuk, hiszen a kezdetektől az volt a terv, hogy dolgozunk egy saját blockchain létrehozásán."

A FINNEY-vel csökkennek a tranzakciós költségek, mely tovább segíti a mikrotranzakciók lebonyolítását az okostelefonon keresztül.

Zvika Landau - társigazgató - szerint:

"A legtöbb ember tart a kriptovalutáktól és nem tudja honnan is kellene elkezdeni. Mi olyan felhasználói élményt szeretnénk nyújtani, amely annyira egyszerű, hogy ahhoz nem szükséges megérteni a blockchain technológia működését vagy azt, hogy éppen mi történik a háttérben."


További információ: www.ethnews.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.