A Ripple készen áll az xRapid indítására

2018.08.21

A Ripple bejelentette, hogy készen áll a régen várt fizetési platform - az xRapid - indítására. A Ripple mindig is arra törekedett, hogy megvalósítsa azt a célt, hogy elsődleges fizetési platformmá váljon, mely gyors - határon túli - tranzakciókat biztosít és alacsony díjakat kínál, mindezt egy valós idejű elszámoló szoftver használatával.

Cory Johnson marketing vezető elmondta, hogy az xRapid hivatalosan is elindul az elkövetkezendő 4 hónapban.

"Több sikeres próbaüzemen vagyunk túl, így még idén továbblépünk. Partnereink segítségével a különböző valuták közötti fizetések kényelmes, biztonságos és zökkenőmentes lebonyolítását kínáljuk."

A határon túli kifizetésekkel kapcsolatban - például USA és Mexikó területén - az eredmények azt igazolják, hogy az xRapid 40-70%-kal csökkentette a költségeket a brókereknek fizetett díjak tekintetében. Ez pedig éves szinten 12-21 millió dolláros megtakarítást jelent.

A tesztüzemben az alábbi vállalkozások vettek részt: Mercury Fx, MoneyGram, Western Union, Currencies Direct, Viamericas, IDT és a Cambridge Global Payments.

A Zip Remit, Cuallix és SBI Virtual Currencies pedig csatlakozik az xRapid platformjához.

A Mercury FX szerint a tesztelés kiváló lehetőség volt arra, hogy megtapasztalják az xRapid hihetetlen sebességét. Ezzel szemben a Western Union még mindig túlságosan drágának találja a platform használatát. További információ: www.zycrypto.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.