A Ripple az XRP-nek csak a 7%-át menedzseli

2018.08.24

Augusztus 23-án Brand Garlinghouse és Cory Johnson a Ripple-től egy online kérdezz-felelek "találkozón" vettek részt, ahol az XRP és más kriptovaluták decentralizációja volt a téma.

Brad - a Ripple ügyvezetője - a blockchain technológia és a kriptovaluta ipar fejlődéséről beszélt és arról, hogy a téves információk terjesztése egyre inkább trenddé válik a kriptovaluták világában, mely nagyon frusztráló és vállalkozása mindent megtesz annak érdekében, hogy helyreigazítsa a pontatlanságokat. Nagyra értékeli azon emberek tevékenységét, akik hasonlóra törekednek.

A decentralizáció témakörében Cory elmondta, hogy az XRP egyre inkább decentralizálttá válik, míg más nagy coin-ok, mint a Bitcoin és az Ethereum egyre inkább elveszítik ezt a tulajdonságukat.

"Az XRP egyre inkább decentralizálttá válik. Jelenleg 150 nyilvánosan is ismert validátor van az XRP rendszerében. Mindössze 10 tartozik a Ripple-höz, mely összesen 7%-ot jelent. Ez pedig egyáltalán nem centralizált. A Ripple, mint befektető van jelen és saját érdekünk az XRP sikere. A számos befekető közül a Ripple csak az egyik."

Szó esett az Xpring projektről is, melyet a Ripple azzal a céllal indított, hogy támogatást nyújtson a startup-oknak és az iparágban tevékenykedő vállalkozásoknak.

Érdekes tényként említi, hogy a digitális valutákat leginkább az különbözteti meg más technológiáktól, hogy a tömegek számára is elérhető, befektethető.

Technológiájuk végső célja, hogy valós problémák megoldását kínálja a felhasználók számára, az XRP rendszerét pedig annyira átláthatóvá szeretnék tenni, amennyire csak lehetséges.


További információ: www.ambcrypto.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.