A PayPal is a kriptovaluta piacon

2020.12.07

A Paypal is belépett a kriptovaluták piacára, hiszen november 12-től az amerikai felhasználóknak lehetőségük van kriptovaluták vásárlására és eladására a PayPal számlájuk használatával. A teljes felhasználói bázis pedig a tervek szerint 2021 első felében csatlakozhat a szolgáltatáshoz. A virtuális valuta vásárlásra is felhasználható annál a 26 millió eladónál, aki elfogadja a PayPalos fizetést. A Bitcoinon kívül az Ethereum, a Litecoin és a Bitcoin Cash került be a kiváltságos valuták közé.

A vásárlás folyamata során a vásárló kiválasztja az a kriptovalutát, amivel fizetni szeretne, melyet a rendszer azonnal és automatikusan átvált fiat valutává és a tranzakció létrejön.

A Paypal több mint 340 millió felhasználója számára lesz elérhető a szolgáltatás a későbbiekben. 65%-uk várja már a Bitcoinos fizetés lehetőségét, 20% pedig már most kipróbálta a kriptopénz vásárlását. 2021-ig nincsenek tranzakciós díjak a kriptovaluták vásárlása vagy eladása során, sőt a kriptovaluta tárolásáért sem számít fel díjat a Paypal. 2021-től a kialakított tranzakciós díjak a piaci környezet függvényében változnak.

A szolgáltatás indítása már eddig is kedvezően befolyásolta a kriptovaluta árfolyamok alakulását, a jövőben további emelkedések várhatók. A coimarketcap adatai szerint a Bitcoin jelenlegi árfolyama 19341 dollár, az Ethereum pedig 600 dollár környékén mozog. Mindezzel együtt a Paypal részvényeinek árfolyama is mintegy 30%-os emelkedést könyvelhet el. 


Ha videó formában szeretnél a témában hallani, akkor javaslom, hogy nézd meg Pinke Attila videóját a témában:


CoinBroker csapata megalkotta a Profit Manger szolgáltatást, amivel a Binance tőzsdén tárolt kriptovaluta portfóliódat tudod automatizáltan kezelni (csúszó stop-loss-okat beállítani, melyeket akár a jövőbeni nyereséged védelmére is be tudsz állítani. 

Demo üzemmóban is tesztelheted a Profit Managert, de ha élesben szeretnéd haználni akkor utalj be Ethereumot és így StopLoss Token tulajdonossá is válhatsz, aminek értéke havi 5%-ot fog emelkedni 2020. december 31-ig biztosan.