A Huawei is blockchain platformot indított

2018.04.19

Mi sem bizonyítja jobban, mint a kínai óriás vállalatok sorozatos bejelentése, hogy a blockchain a jövő technológiája, amire a cégek a stratégiájukat építik. Amint szabályozott keretek között lehet befektetni kriptovalutákba, ICO-kba, az alacsony kamatkörnyezetben széles körben várható befektetők, intézményi befektetők belépése a kriptopiacokra. Szép év elé nézünk, ebben biztos vagyok.

A kínai telekom óriás, a Huawei újítása - melyről április 17-én számoltak be a cég képviselői - blockchain szolgáltatásként funkcionál.

A Huawei blockchain szolgáltatása okosszerződésekkel dolgozik, nagy-hatékonyságú, jól-hozzáférhető és biztonságos blockchain platformszolgáltatás vállalkozásoknak és fejlesztőknek egyaránt, gyorsan és költséghatékonyan telepíthető a Huawei felhőben.

A Huawei feltűnően igyekszik kínai versenytársai a Tencent és a JD.com előtt járni a blockchain technológiában. A Huawei a Hyperledger (nyílt forrású blockchain projektek és kapcsolódó eszközök projektje, melynek célja a blockchain közös fejlesztése) egyik legfőbb szponzora, múlt év októberében csatlakozott a projekthez. A Baidu kínai internetóriás - aki korábban szintén csatlakozott a Hyperledger projekthez - saját blockchain platformot is indított múlt hónapban. 


További információ: cointelegraph.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A Mini Workshop-ra itt is jelentkezhetsz.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!