A Coinbroker is támogatja a kriptoakademia.com oldalt

2019.01.18

A Coinbroker elismeri a kriptoakademia.com szakmai munkáját és arra kéri a coinbroker olvasóit, hogy az alábbi folyamatot csinálják végig és ajándékozzák meg 35 BAT tokennel a kriptoakademia.com oldalt.


A Brave böngésző a BAT kriptopénzt használja, amihez te, mint a böngésző használója is hozzájuthatsz, méghozzá többféleképpen:

  • Ajándékba kapsz 35 darabot (kb 1000 forint) a Brave indításakor
  • A hamarosan induló Rewards program keretén belül reklámok megnézéséért kaphatsz.
  • Vásárolsz BAT-ot, ahogy bármelyik másik kriptopénznél is tennéd. A böngészőben van egy beépített BAT tárca, oda be- és a jövőben ki- is tudsz utalni.

Beszéljünk az első lehetőségről. Az alábbi lépések teljesítésével te is könnyedén hozzájuthatsz az ajándék 35 BAT tokenhez.

1. Töltsd le a Brave böngészőt és telepítsd.

2. Ha megnyílt a böngésző, aktiváld a Brave Rewards programot. Ezt a bevezető "túrában" is meg tudod tenni vagy a címsor melletti oroszlán ikonra, majd a "Join Rewards" gombra kattintva.

3. Ezután kattints a címsor melletti kis Brave háromszögre, ahol már kiírta a böngésző, hogy vár egy kis ajándék. Katt az OK gombra.

4. Ez elvisz a tárcádba, ami egyelőre üres - ha mégsem vinne, a BAT háromszög ikonjára kattintva mindig el tudod érni. Katt az "add funds"-ra, ahol felkínálja, hogy beutalj kriptóban, zárd be ezt az ablakot, most nem utalunk.

5. A Rewards felületen megjelent a jobb felső sarokban egy kis dobozka "A free token grant is available" felirattal. Kattints, a "Claim" narancssárga gombra.

6. Ahhoz, hogy megkapd, be kell bizonyítanod, hogy nem egy gonosz robot vagy: ehhez húzd az egérrel a BAT háromszöget a megjelölt színű háromszögre.

7. Megjött! Zsebedben a 35 BAT, de ennek van lejárati dátuma is! Adakozd el!


Támogasd kedvenc lapodat...

A Brave azt szeretné, hogy az egyes honlapok ne traktáljanak téged idegesítő reklámokkal, helyette megadja a lehetőséget, hogy BAT-tal támogasd a kedvelt honlapjaidat.

Egyszerűen

Ennek a legegyszerűbb módja, ha ellátogatsz az adott honlapra, megnyitod a címsor melletti BAT háromszög ikont, rákattintasz a "Send a Tip" vagyis a "küldj borravalót" gombra, majd az összeg kiválasztása után megnyomod a küldés gombot. A KriptoAkadémia a Brave által hitelesített weboldal, ezért mi biztosan megkapjuk a borravalókat. Köszönjük szépen, ha úgy döntesz, hogy minket támogatsz.

Automatikusan

Van a támogatásnak egy automatizált módja is, az Auto-Contribute. Itt a legtöbb általad látogatott honlap között havonta szétosztja a felajánlott BAT-okat. Ezt a BAT háromszögre kattintva, a Rewards Settings-ben éred el. Mivel nem biztos, hogy a Facebook-hoz és a Google-hez hasonló óriásoknál jó helye van a támogatásodnak, ezeket el is távolíthatod a listáról, ha úgy gondolod. Azok a honlapok, amik hitelesítették magukat, automatikusan megkapják a havi támogatásodat. Ezt az ikonjuk mellett elhelyezett lila pipa jelzi. Ha rendszeresen használsz Brave-et és gyakran böngészel minket, hagyd bekapcsolva az auto-contribe-ot, minden hónapban megkapjuk az adományod. Köszönjük szépen azoknak is, akik ilyen módon támogatnak minket.


Pataki Gábor:

"Közel egy éve használom a Brave böngészőt és maximálisan elégedett vagyok a működésével. Hihetetlenül gyors és biztonságos."

Február 2-án a kriptoakademia.com szervezésében kezdő oktatás indul az érdeklődők számára. Információk itt olvashatók.


További információ: www.kriptoakademia.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.  


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".