A Coinbase felkészült a növekvő forgalomra

2018.05.08

A vezető amerikai kriptovaluta tőzsde - a Coinbase - a kereskedési volumen jelentős mértékű emelkedésére készül, ennek kapcsán a vállalat néhány fontos adatot osztott meg a nyilvánossággal. Elmondták, hogy a cég megduplázta teljes állású műszaki személyzetét és átdolgozta a platform nagy részét.

"Ezen erőfeszítések - más egyebek mellett - 1000%-os növekedést eredményeztek 2017. harmadik negyedévéhez képest. Várakozások szerint további növekedés várható az elkövetkezendő hónapokban, mindezt az ügyfelek által elvárt legnagyobb biztonság mellett."

A cég operatív igazgatója - Asiff Hirji - elmondta, hogy a kriptovaluták és a blockchain iránti erős kereslet miatt ez a lépés szükségszerű és elkerülhetetlen.

A platform kereskedési volumene 150 milliárd dollár, így nem volt nehéz további 225 millió dollárnyi tőkét bevonniuk.

Személyi adatokkal kapcsolatban elhangzott, hogy a cég több mint 300 teljes munkaidős alkalmazottat szerződtetett, így már 1000 fővel tevékenykedik.

A vállalat ezzel is igazodott a múlt évben egyre inkább növekvő kereslethez. Az is igaz, hogy a forgalom növekedésével egyre többször fordul elő, hogy az emberek a leállások és a vevőszolgálat hiányosságai miatt panaszkodnak. Emiatt továbbfejlesztették a platformot és egyre több a teljes működésben eltöltött idő.

"Büszkék vagyunk, hogy januárban már elértük a 99,97%-os működési időt, ami áprilisban tovább nőtt 99,99%-ra."

A cég saját becslése szerint a tőkeértéke 8 milliárd dollár jelenleg, más források "csak" 1,6 milliárd dollárra értékelték.


CoinBroker megjegyzése:

"A Coinbase-t sokan szeretik, mert egyszerű használni, de mivel amerikai jogrend alatt működik, így továbbra is az európai jogrendszer alatt működő BitStamp-et és a Máltára tartó - egyik legnagyobb forgalmú, decentralizált módon működő - Binance-ot kell kiemelni a több mint 10.600 kereskedési platform közül.

Továbbá kiemelten fontosnak tartjuk a stop-loss, ezen túl a csúszó (trailing) stop-loss szolgáltatás müködését, ami az általunk említett tőzsdén részben (Binance), egészben (BitStamp) elérhető.

Azonban a stop-loss alkalmazása BTC-vel vagy ETH-val szemben történő üzletkötéseknél nem mondható biztos megoldásnak, mivel mindkét valuta árfolyama mozog, így a keresztárfolyam változása nem tükrözi megfelelő módon a célvaluta változását.

Mindezen problémák kiküszöbölésére fejlesztettük ki a Stop-Loss Manager névre keresztelt szoftvermegoldásunkat, aminek BÉTA verzióját május 17-én mutatjuk be az A38 hajón."


További információ: www.cnbc.com


2018. május 17-én 17 órakor veszi kezdetét a Stop-Loss Manager®, egy vadiúj tőzsdei árfolyam figyelő platform hazai premierje.

"Segít, hogy játékban maradj!"

Vedd meg jegyedet elővételben  az A38.hu oldalán


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!