A Coinbase csökkenti az Index Alap díját

2018.08.15

A Coinbase CEO-ja, Brian Armstrong egy a Bloomberg által szervezett san franciscoi technológiai csúcson többek között 50 000-es napi új Coinbase regisztrálószámról beszélt. A Coinbase egyike azon ritka váltóknak, mely teljes mértékben együttműködik a különböző országok joghatóságaival és 6 éves működése alatt egyetlen egyszer sem törték fel.

A Coinbase a legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező kriptovaluta vállalat, mely a kriptovaluta alapok piacán is próbálkozik. Az alap az úgynevezett "coinbase index-et", vagyis a Coinbase tőzsdén listázott kriptovaluták teljesítményét követi.

A cég most bejelentette, hogy 2%-ról 1 %-ra csökkenti az Index Alap éves díját minden új és meglévő befektető számára. Ezzel pedig új intézményi befektetőket szeretne a kriptovaluta piacra csalogatni.


Az idén júniusban indult Coinbase Index Alap azért jött létre, hogy felkeltse a nagybefektetők figyelmét. Az Alap elérhető minden olyan akkreditált befektető számára, akik éves bevétele több mint egy millió dollár vagy éves fizetése több mint 200 ezer dollár. A befektetés minimális értéke 250 ezer dollár.

"Azért csökkentjük az Alap díját, hogy vonzó befektetési lehetőséget kínáljunk a befektetőknek. Az Alaphoz hozzáadódik az Ethereum Classic is, melyet majd további kriptovaluták is követnek."

Az Ethereum Classic még június 11-én került be a Coinbase repertoárjába, ennek hatására ára nagyot ugrott az első két hétben, természetesen azóta igazodott a piaci viszonyokhoz. További információ: www.bitcoinwarrior.net


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.