A CODI decentralizált pénzügyi platform IDO-t jelentett be

2021.11.18

A CODI a közelmúltban sikeresen lezárta zártkörű értékesítését, amivel 1,7 millió dollárt gyűjtött, majd a 0,04 USD/CODI árfolyamra megemelt szinten elindította IDO (Initial DEX Offering) tőkegyűjtését, amivel további 9 millió dollár értékben sikerült tőkéhez jutni, ezzel is felgyorsítva a CODI platform indulását.

A CODI token bevezetésre került a P2P tőzsdére és november 30-ig továbbra is fix 0,04 USD/CODI áron vásárolható meg. A P2P tőzsde napi forgalma nem kevés, mivel meghaladja az 1,4 Mrd USD-t, azonban a Binance 31 milliárd dollárjához viszonyítva van még hova fejlődnie. A CODI ezen a linken keresztül vásárolható meg.

A teljes CODI (33 000 000 token) kínálatának 10%-a elérhető.

A CODI egy teljesen decentralizált ökoszisztéma a Solana blockchainen. A CODI egy DEX platform létrehozásán munkálkodik, mely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzt utaljanak át tárcák között, hogy kriptovalutákkal kereskedjenek és biztosítja a piac likviditását és teljes mértékben kiaknázza a hálózat kapacitásait. Szintén tervben van egy decentralizált hitelezési rendszer elindítása az elkövetkezendő hónapokban.

A Chainlinkkel való integrációja segítségére lesz abban, hogy a CODI ökoszisztéma többrétegű védelmet építsen ki az esetleges rendszerhibák és támadások ellen. Mivel a Chainlink az egyik legmegbízhatóbb oracle megoldás az iparágban, ez az integráció hatalmas lökést jelent a CODI Finance növekedéséhez. A Chainlink számos DeFi projektet segített a biztonságos működésben.

A hozzáértő befektetők már felismerték, hogy Solana mekkora potenciált képvisel a kriptoiparban. Páratlan biztonságot, villámgyors blokklánc sebességet és jelentősen alacsonyabb tranzakciós költségeket kínál, egy új DeFi korszak küszöbén. A vállalat folyamatos innovációs tevékenységének köszönhetően stabilan növekszik és terjeszkedik.

Ezen túlmenően a felhasználók számának jelentős növekedése tapasztalható, mivel továbbra is bizonyítékokon alapuló stratégiai intézkedéseket hajt végre, mely táplálja a felhasználók és a rajongók bizalmát.

Hivatalos jelentések szerint a CODI azt prognosztizálja, hogy a projekt tőzsdei szabad kereskedésének elindítása előtt legalább 99 millió dollár értékben tud CODI Tokent értékesíteni. Az eddigi számok alapján ez nem tűnik most még reális célnak, de fontos megjegyezni, hogy a Binance csupán 15 millió dollárt gyűjtött 2017 júliusában és a befektetők 0,1 USD áron vásárolhatták meg a ma 600 USD értékű kriptovalutát.

A CODI-nak nincs könnyű dolga, de meglátjuk mire jut a már most összegyűjtött 10,7 millió dollár tőkével.

Az IDO egy decentralizált finanszírozási modell, amely az átláthatóságot és a nyitottságot képviseli a blockchain projektekben. A közelgő IDO pozitív lépés a CODI számára, de egyelőre még várni kell arra, hogy megtudhassuk, hogy a CODI képes lesz-e elérni kitűzött célját a DeFi iparágban.


További információ: www.coindoo.com

Ha szeretnéd egyszerűen, kényelmesen kezelni - a Binance tőzsdén tárolt - portfóliódat, akkor próbáld ki a Profit Manager rendszerünket. Védd tőkédet és jövőben elérendő nyereségedet is. KERESKEDJ STRESSZMENTESEN!    


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.