A ChainLink árfolyama kilőtt

2019.06.17

A Chainlink egy olyan decentralizált rendszer, melynek célja, hogy összekapcsolja az okosszerződéseket a való világból származó adatokkal. Mivel a blockchain nem képes arra, hogy a hálózatán kívüli adatokhoz hozzáférjen, így a ChainLink fejlesztői erre a problémára kínálnak megoldást. A rendszer a megszerzett külső forrásból származó adatok alapján kezdeményezi az okosszerződések teljesítését az előre meghatározott feltételek megvalósulása esetén.

Az elmúlt napokban a LINK token árfolyama soha nem látott magasságokba emelkedett köszönhetően a Google bejelentésének, mely szerint a Chainlink hálózatát integrálja a Google Cloud projektjébe. A LINK token árfolyama 1,95 dolláron tetőzött a hírek hatására, mindössze néhány óra leforgása alatt 70%-os növekedést ért el.

A Google egy blogposztban jelentette be, hogy a Chainlink integrálásával a fejlesztők a blockchainen kívüli külső forrásokból adatokat szerezhetnek, továbbá a megszerzett adatok felhasználhatók az okosszerződések végrehajtásához.

A Chainlink egy Twitter bejegyzésben osztotta meg a hírt:

"Izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek a hírt, hogy a Google - a legnagyobb cégek egyike - integrálja a Chainlinket rendszerébe, melynek köszönhetően a felhasználók csatlakozhatnak a BigQueryhez, a Google egyik legnépszerűbb cloud szolgáltatásához."

A Chainlinkkel kötött partnerségi megállapodás arra utal, hogy a legnagyobb techóriások a világon elkezdték megérteni, elfogadni és alkalmazni kriptovaluták és a blockchain nyújtotta előnyöket.

Pár hete jelent meg a hír, hogy a Microsoft és a Google Android után az Apple is alkalmazza eszközein a Bitcoin szimbólumot (₿). A Facebook nemrégiben jelentette be, hogy biztosra vehető a saját kriptovaluta indítása "GlobalCoin" néven 2020-ban. Az Ubisoft - a negyedik legnagyobb videójáték óriás - állítólag az Ethereum blockchainen fejleszt játékokat. Ezek mind egyértelműen bizonyítják, hogy a blockchain technológiával hosszú távon is számolnunk kell. 


További információ: www.cryptoslate.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen!


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".