A Cardano (ADA) árfolyama kifejezetten szárnyal

2020.06.03

A Cardano árfolyama az elmúlt hónapokban magasan szárnyalt, mely hűen tükrözi a várakozásokat a Shelley korszak indulását illetően. Charles Hoskinson ügyvezető és egyben Cardano alapító jelentette be a Shelley július 29-i dátumát, az első jutalmak pedig augusztus 18-tól lesznek elérhetők.

A Shelley éra a hálózat növekedésének és fejlődésének folytatása, a decentralizáció optimalizálása, mellyel mind hasznosabbá és értékesebbé válhat az új és régi felhasználók számára egyaránt. Egyben felkészülés a jövőre, mely még nagyobb dolgok eljövetelét alapozza meg.

Bizonyára a Shelley bejelentésének köszönhetően a Cardano jelenleg az egyik legjobban teljesítő kriptovaluta a piacon. Az ADA árfolyama 43%-kal emelkedett csak az elmúlt 7 napban. Havi szinten közel 60%-ról beszélhetünk. Gyakorlatilag a top 20 kriptovaluta mindegyikét lekörözi teljesítményében, még a Bitcoint is, amely mindössze 10%-os emelkedést könyvelhetett el az elmúlt 30 napban.

További információt a CoinBroker Cardanot bemutató oldalán találsz.


Nézd meg, hogy milyen eredményt érhettél volna el az elmúlt egy évben a Profit Manager szoftvert használva, amit demo és éles üzemmódban is ki tudsz próbálni a következő 15 napban ingyen.

Maximum 1500 USD befektetéssel, alkalmanként 300 USD vásárlással, 10%-os tőkevédelem és 50% elvárt eredmény esetén ennyi nyereséget érhettünk volna el.

Ismerd meg a CoinBroker csapata által kidolgozott Profit Manager befektetési módszertanunkat


Tedd próbára elgondolásodat: ProfitManager.io - regisztrálj és probáld ki demó üzemmódban