A blockchain és a mesterséges intelligencia találkozása

2019.02.27

A mesterséges intelligencia egy olyan innováció, melynek a blockchainnel együttes alkalmazása megváltoztathatja a világot. Nem csoda, hogy egyre több projekt fókuszál a közös munkára.

SingularityNET

A SingularityNET egy decentralizált piactér, ami a mesterséges intelligenciára specializálódott. A cég átfogó víziója az volt, hogy az AI-t a blockchainnel ötvözve létrehoznak egy piacteret a különböző mesterséges intelligenciák számára. A platformnak köszönhetően a vállalkozások és fejlesztők létrehozhatják saját AI projektjüket a rendelkezésre álló algoritmusok és adatok felhasználásával.

Ez a projekt arról vált világszerte híressé, hogy létrehoztak egy Sophia nevű robotot, mely állampolgársággal rendelkezik. A SingularityNET működése lényeges eleme Sophia fejlesztésének, olyan tulajdonságok kialakításának, mint a hallás, az empátia vagy a látási képességek.

AICoin

Az AICoin platform lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptovaluta befektetést és kereskedést oly módon, hogy a résztvevő feleknek profitot termel.

A mesterséges intelligencia alkalmazásával a befektetők jövedelemhez juthatnak azáltal, hogy kiválasztanak olyan mintákat és elemeket, melyek profitot termelnek, majd ezt minden egyes kereskedési műveletnél alkalmazzák. Az AICoin célja, hogy rövid-, és hosszú távon egyaránt profitot termeljen a befektetői számára. A projektet olyan csapat támogatja, mely tapasztalt szakértőkből és magánemberekből áll, akik teljes mértékben elkötelezték magukat amellett, hogy befektetőik számára a lehető legjobb eredményeket érjék el.

DeepBrain Chain

A DeepBrain Chain ICO projektként kezdte pályafutását. A platform a blockchaint használja mesterséges intelligencia algoritmusok létrehozására. Mivel tudjuk, hogy az AI számítási folyamatai hihetetlenül drágák, így a DeepBrain Chain fejlesztőinek célja ezen költségek 70%-os csökkentése.

Ezen kívül a DBC az adatok kereskedéséhez is biztonságos platformot szolgáltat. Lehetővé teszi az adatok vásárlását és értékesítését anélkül, hogy a felhasználónak biztonsági kérdésekkel kellene foglalkozni. A blockchain alkalmazásával az adatokkal való visszaélés is megakadályozható.

Peculium

A Peculium projekt megtakarítás és befektetés kezelő platform kriptovaluták számára. Kombinálja a hagyományos megtakarítási formákat a kriptovalutákkal. A kettő ötvözéséhez mesterséges intelligenciát használ, melynek célja, hogy segítsék a hagyományos ügyfeleket, a profi kereskedőket és a brókereket a helyes befektetési döntések meghozatalában.

Matrix AI Network

A Matrix egy nyílt forrású blockchain platform, mely támogatja az okosszerződések és a gépi tanulási megoldások használatát. A platform infrastruktúráját AI rendszerek alapján fejlesztették ki, és a technológiát folyamatosan használják a platform fejlesztéséhez. A Matrix megváltoztatja az okosszerződések végrehajtásának módját azáltal, hogy fejleszti a sebességet, a biztonságot és a rugalmasságot. A platform a Matrix hálózatának bányászati kapacitását arra használja, hogy komplex és nagyon drága AI számításokat oldjon meg.

Az okosszerződéseket mindenki a saját anyanyelvén fejlesztheti. (pl. angol, spanyol, francia, stb.) A kínai nyelv alkalmazása már most hatékonynak bizonyul.

Fetch AI

A Fetch nem más, mint mesterséges intelligencia, gépi tanulás és blokklánc egyben. Legfontosabb újítása talán az ún. Autonomous Economic Agents, vagyis a nodeoknak egy fajtája, ami önálló gazdasági szereplőként lép fel, döntéseket hoz és kereskedik. Ezek pedig gépi tanulással válnak jobbá és használhatóbbá.

Február 25-én zajlott le a Fetch AI ICO projektje, mely hihetetlen sikernek bizonyult. Mindössze 22 másodpercre volt szükség ahhoz, hogy összegyűjtsenek 6 millió dollárt.

Az ICO további adatai az első 10 percben:

20.000 ember tett ajánlatot a tokenre, ezen belül 2758-an jutottak hozzá a FET tokenhez, egy FET token ára 8 dollárcent volt.


További információ: www.usethebitcoin.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.  


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".