A Bitcoin jelenleg az Internet 1992-es stádiumában van

2018.10.31

Wences Casares - Xapo alapító - Bloomberg nyilatkozata szerint a kriptovaluták még mindig korai szakaszban járnak és emiatt akár évtizedek is eltelhetnek míg sikeresnek bizonyulnak. Az Internet 1992-es állapotával megegyező stádiumban járunk, vagyis nagyon sikeres is lehet az elkövetkező években, de az is lehet, hogy mégsem így lesz. Szilárd meggyőződése, hogy a siker lehetősége még mindig sokkal nagyobb, mint a kudarcé.

Az argentin születésű Casares az úgynevezett "nulladik páciens", mármint ami a Bitcoint illeti. 2014-ben megalapította a Xapo-t, a Hong Kong-i központú startup vállalkozást, mely biztonságos Bitcoin pénztárcát és tárolási szolgáltatásokat kínál.

Casares korábban megjósolta, hogy legalább 7 év szükséges ahhoz, hogy eldőljön a BTC sikeres-e, és ha igen, akkor a BTC egy független, politikailag semleges értékképviselővé válhat, amire nagy szükség van.

Múlt évben azt vizionálta, hogy a BTC árfolyama az 1 millió dollárt is elérheti 5-10 éven belül. Ennek ellenére biztos benne, hogy a digitális valuták nem fogják felváltani a valós valutákat. 


További információ: www.cointelegraph.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.