A Bitcoin ETF-ek elfogadása elkerülhetetlen

2019.02.12

A kripto szektorban tevékenykedők már régóta várják, hogy mikor kerül elfogadásra az első Bitcoin alapú ETF, számos kérvény érkezett már a SEC-hez, de ezek közül egy sem kapott jóváhagyást.

A Bitcoin ETF-ek felé rögös út vezet, de egy pénzügyi szakember - Ric Edelman - szerint elfogadásuk biztosan meg fog történni, már csak az a kérdés mikor.

"A SEC - Amerikai Értékpapír-, és Tőzsdefelügyelet - számtalan olyan problémát jelölt meg, melyet az iparágnak le kell küzdenie és úgy gondolom ez meg is fog történni. Végül mindenképpen eljutunk a Bitcoin ETF-ekhez."

A SEC korábban is kifejezte már kételyeit olyan problémák kapcsán, mint a biztonságos piaci megfigyelés hiánya vagy a tengerentúli kereskedelmi platformok irányítása ügyében.

Az ETF egy, a Tőzsdén Kereskedett Alapba csomagolt Bitcoin, amely a részvényekhez hasonló kereskedési módot biztosít a befektetők részére. A lehetőség nagyon sok befektető számára elérhetővé tenné a Bitcoint.

Edelman a Bitcoin-t ugyanabba a kategóriába sorolja, mint az olajat vagy az aranyat, melyek globálisan kereskedhető értéket képviselnek a SEC hatáskörén kívül.

Egy másik szakember, Tom Lydon - az ETFTrends.com-tól - elmondta, hogy jelentős érdeklődés mutatkozik a Bitcoin ETF-ek iránt. Az általuk megkérdezett tanácsadók 74%-a már ismertette a Bitcoin ETF-eket az ügyfeleknek, hiszen ha a jóváhagyás megtörténik, akkor azonnal lépni kell. Ez pedig bármikor megtörténhet. 


További információ: www.cointelegraph.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".