A Binance az USA-ban is elindul

2019.08.20

Changpeng Zhao - a Binance ügyvezetője - egy interjúban bejelentette, hogy a Binance visszatér az USA-ba körülbelül két hónapon belül.

"Nem akarok ígéreteket tenni a konkrét időponttal kapcsolatosan, rengeteg munkánk fekszik benne, sok minden történik, de körülbelül két hónapról lehet szó."

Mindemellett Zhao optimistán nyilatkozott a jövőbeni szabályozással kapcsolatban, mellyel a kriptopiac fejlődhet.


Még júniusban a Binance bejelentette, hogy a tőzsde átmenetileg korlátozza szolgáltatásait az USA-ban, mivel új részlegének megnyitásához a pénzügyi bűncselekményekkel foglalkozó hálózat jóváhagyása szükséges.

Kritikus pontot jelent az amerikai szabályozás is. A BAM Trading Services-zel kötött megállapodás segíti a céget abban, hogy eligazodjanak az amerikai szabályozási rendszerben.

A nem túl egyértelmű szabályozással kapcsolatban Zhao így fogalmazott:

"Úgy gondolom, hogy az amerikai piac a legfejlettebbek egyike, mely remek szabályozást alkalmaz a hagyományos pénzpiacon. A kripto egy új dolog, az USA pedig hatalmas piacot jelent sokféle szabályozó szerv jelenlétével, így értelemszerűen a szabályozás is nehezebb."

Mindemellett Zhao optimistán nyilatkozott a jövőbeni szabályozással kapcsolatban, mellyel a kriptopiac fejlődhet.


CoinBroker véleménye:

Óriási jelentőséggel bír, hogy a Binance a világ legfejlettebb befektetői piacán is elindítja szolgáltatását. Sok új kriptovaluta befektetőt vonz majd, ami keresletet és árfolyam-emelkedést hozhat. A sokak által és általunk is többször előre jelzett gazdasági válság idején a kriptovaluták, ezen belül a Bitcoin menedékvalutaként fog megjelenni a befektetői palettán, amiről a media is be fog számolni majd, ami újabb vásárlókat és keresletet eredeményezhet.

Aki előrelátó, az már most kialakítja az átjárót a kriptovaluták világába és nyit egy díjmentes számlát a világ legnagyobb kriptotőzsdéjén, a Binance-on.Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen! 


Híreinket a Facebook oldalunkon és az Instagramon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".