A Binance sikerének titka?

2019.02.15

A világ legnagyobb forgalmú kriptovaluta tőzsdéje - a Binance - masszív profitot könyvelhetett el 2018-ban, melyet körülbelül 446 millió dollárra becsülnek.

Igaz, hogy a Bitcoin kereskedés veszteséges volt az elmúlt 12 hónapban, a tranzakciók száma ennek ellenére folyamatosan emelkedett, vagyis a Binance-nál nem unatkoztak.

A piaci helyzet ellenére nyereséges vállalkozást üzemeltetünk - mondta a Binance pénzügyi vezetője, Wei Zhou.

A közel fél milliard dolláros profit elérésének kulcsa a saját token - a BNB - visszavásárlása és elégetése.

A Binance coinok égetésére negyedévente kerül sor, vagyis eddigi létezésük során 6x zajlott le. Az utolsó égetés óta szerzett profit 20%-ának megfelelő BNB tokent visszavásárolnak, majd megsemmisítik azt. Csökken a forgalomban lévő coinok mennyisége, ezzel pedig növekszik azok értéke.

Nem az a cél, hogy szépen lassan és csendben ellopják az emberek pénzét, hanem hogy erősítsék a valutát és felturbózzák az árfolyamot a visszavásárlásokkal és a folyamatosan beütemezett égetéssel. Azok, akik két évvel ezelőtt vásároltak BNB coint 100 dollárért, most 8000 dollárral rendelkeznek.

Talán ez lehet a Binance hihetetlen sikerének egyik kulcsa, hogy nemcsak a saját profit elérése a cél, hanem az, hogy az ügyfelek is jól járjanak. Ez pedig pont az ellentéte a központi bankok politikájának.


További információ: www.ccn.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".