A Binance saját tokene bekerült a Top 10-be

2019.02.07

A Binance saját kriptovalutája - a BNB - az elmúlt több mint egy hétben jelentős növekedést produkált és meg sem állt egészen a Top 10-ig, a Bitcoin SV-t váltotta a 10. helyen. Jelenlegi tőkeértéke 1,1 milliárd dollár, árfolyama pedig 8,11 dollár a coinmarketcap adatai szerint. A BNB árfolyama 6,03 dollárról indult még január 31-én és továbbra is stabilan tartja magát.

A folyamatos emelkedés a Binance Launchpad - token kibocsátó platform - eseményeinek köszönhető, ugyanis január 28-án sikeresen vitték piacra a BitTorrent BTT tokenét nem egészen 15 perc alatt.

A BNB-t a Tronnal (TRX) egyetemben használták a token értékesítés során 1 BTT= 0.00001824 BNB árfolyamon és 23.76 milliárd BTT-t értékesítettek 13 perc 25 másodperc alatt.

A BTT token értékesítése hihetetlen sikernek bizonyult és nyilvánvalóan hozzájárult a jelenlegi folyamatos árfolyam emelkedéshez. A következő token értékesítésre február 25-én kerül sor a Fetch.AI projekt kapcsán.

A Launchpad sikeres működése a BNB token iránti kereslet növekedését fogja eredményezni, melynek köszönhetően abba a szituációba kerülhet, mint az Ethereum még 2017-2018-ban, amikor is az ETH-t széles körben használták az ICO projektek során, mely az egekbe emelte az árfolyamát.

A Launchpad visszatérése annak a jele, hogy az ICO projekteknek még mindig vannak támogatói az iparágon belül. Úgy tűnik, hogy a jövőbeni értékesítésre felkészülve a befektetők elkezdték vásárolni a BNB tokent és a kereslet hatása már meg is jelent a coin árfolyamában. 


További információ: www.investinblockchain.com


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen.


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".