A Binance nem versenyzik a Coinbase-zel

2018.08.08

Interjú készült Changpeng Zhao-val, a Binance ügyvezetőjével. Elmondása szerint elég kevés ember használ decentralizált applikációkat (DApps), melynek az a legfőbb oka, hogy ezek általában nem rendelkeznek felhasználóbarát felülettel. Ennek ellenére úgy gondolja, hogy egyre inkább megnövekszik majd a kereslet a decentralizált szolgáltatások iránt, mivel a centralizált applikációk nem biztosítják a személyi adatok megfelelő szintű védelmét.

Úgy tűnik, hogy a világ legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje elkezdett decentralizált rendszerekbe fektetni. Megszerezték a Trust Wallet-et, mely egy decentralizált kriptovalua pénztárca. Továbbá az kiderült, hogy a Binance saját blockchain létrehozásán dolgozik, mellyel az a célja, hogy egy teljes egészében decentralizált tőzsdét (DEX) indíthasson. Terjeszkedési tervei között szerepel egy máltai irodai megnyitása, továbbá kriptobarát bankokba fektetne, hogy decentralizált pénzügyi szolgáltatásokat kínálhasson.

2020-ra várható jelentős előrelépés a blockchain technológia fejlesztésében, melynek köszönhetően nagymértékben növekszik felhasználásuk üzenetküldő app-okban és közösségi platformokon.

Hisz benne, hogy az olyan projekteket, mint az EOS, Tezos vagy Dfinity túlszárnyalja a jövő nemzedéke és versenytársai, köszönhetően a folyamatosan fejlődő technológiának.

A piacon jelenleg is találhatók ígéretes projektek, például a Komodo, mely saját blockchaint ajánl a vállalkozásoknak, így azt nem kell megosztani másokkal, ezáltal hatékonyabb szolgáltatást biztosít.

A versenytársakkal kapcsolatban - Coinbase és Gemini - elmondta, hogy a Binance-nak nem célja a Coinbase dominanciájának megtörése vagy a velük való versenyzés. A Binance üzleti stratégiájának szerves részét képezi, hogy szorosan együtt dolgoznak olyan kormányokkal, melyek kriptobarát szabályozást alkalmaznak, mint például Málta.

A Binance nagyon jó kapcsolatot ápol a Coinbase-zel és elismeri munkáját, mely arra irányul, hogy a szabályozók jobban megértsék a kriptovaluták működését. 


További információ: www.cryptoglobe.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 5 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.