A Binance mostantól fiat valutát is elfogad

2019.10.10

A legnagyobb kriptovaluta tőzsde - a Binance - mostantól fiat valutát is elfogad olyan online fizetési szolgáltatókon keresztül, mint az Alipay vagy a WeChat. Ezzel a lépéssel pedig lehetővé teszik, hogy a Kínában élő felhasználók Bitcoint, Ethereumot és Tethert vásárolhassanak a fent említett csatornák használatával.

A szolgáltatás kezdetben olyan Andoroid felhasználók számára lesz elérhető, akik már legalább 30 napja rendelkeznek Binance regisztrációval.

Zhao - a Binance ügyvezetője - tisztázta, hogy a cég közvetlenül nem dolgozik együtt a WeChat vagy Alipay szolgáltatókkal.

Október 7-én bejelentették a Binance kriptohitelezési termékének nyolcadik fázisát, erről az augusztusban indult pénzkereseti lehetőségről már korábban is beszámoltunk. A lényege, hogy a felhasználók saját vagyonukat adhatják kölcsön a tőzsde számára, melyért cserébe kedvező kamatbevételhez juthatnak. Korábban ez a lehetőség a top coinok támogatásával indult, a BTC, az ETH és a tőzsde saját coinjának - a BNB-nek - a bevonásával, továbbá a Tether és az USDC is bekerült a hitelezési termékkörbe. A 8. körben hitelezhető valuták: BNB, BTC, BUSD, EOS, ETC, ETH, LINK, USDT és az XRP.

A jelenlegi körben a feliratkozókat feliratkozási sorrendben fogadják október 10-től kezdődően, egészen november 10-ig. Jelenleg is fix, 14 napos futamidővel számolhatunk, a kamat közvetlenül a futamidő lejárta után kerül kifizetésre.

A Binance egyik legújabb programja szeptember végén indult, mely azokat a felhasználókat célozza meg, akik által lebonyolított kereskedési volumen meghaladja az 1000 BTC-t és használható, minőségi piaci stratégiák alapján döntenek. 

További információ: www.cointelegraph.com

Amennyiben még nem rendelkezel Binance regisztrációval, de támogatni szeretnéd a CoinBroker csapatának munkáját, akkor kérjük, hogy ezzel a linkkel regisztárlj vagy add meg referal kódnak a 11326580 számot. Köszönjük!

Te hogy töltesz fel EUR/HUF-ot a tőzsdékre?


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen! 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".