A Binance Jersey bezárja kapuit

2020.12.01

A Binance Jersey kevesebb, mint két év működés után bezárja kapuit. A platform a Binance részeként indult, melynek célja az európai piacon való terjeszkedés volt. Sőt, irányító erőként kívántak funkcionálni, de ez a törekvés sajnos nem valósult meg. A coinmarketcap legutóbbi adatai szerint a Binance Jersey 24 órás kereskedési volumene 164 ezer dollár környékén mozgott, ehhez például a Binance coin - mint a Binance saját coinja - csak 5 ezer dollárral járult hozzá.

A korábban megadott november 30-i dátummal szemben jelenleg december 31-ig biztosítanak lehetőséget a tőzsdén tartott valuták (GBP, EUR) és kriptovaluták kiutalására. A platform végső zárása után az összes felhasználói fiók elérhetetlenné válik.

A vevőszolgálat munkatársai mindenben segítik a felhasználókat a zökkenőmentes lebonyolítás érdekében.

Amennyiben a rendelkezésre álló egyenlegek nem elegendők a kiutalás tranzakciós díjának fedezéséhez, így ezek sajnos elvesznek az érintett felhasználók számára. Természetesen az összegeket nem tartja meg a tőzsde, hanem felajánlja jótékonysági célokra a Blockchain Jótékonysági Alapba, mely egy non-profit szervezet, melynek célja a fenntartható fejlődés támogatása a blockchain felhasználásával.

A zárás konkrét okáról nem adtak ki nyilatkozatot, viszont a Binance továbbra is kedvező ajánlatokkal és feltételekkel várja a felhasználókat. 


További információk: www.binance.je