A Bancor tőzsde saját pénztárcát indít

2018.04.06

A Bancor Network (Bancor) egy decentralizált kriptovaluta tőzsde, mely bejelentette, hogy olyan pénztárcát kínál az ügyfelek számára, mely automatikus token átváltó mechanizmussal rendelkezik.

A Bancor token, amely szintén Ethereum alapú, tőkeérték tekintetében igen csekély, alig 100 millió dollár tőkeértéke van, forgalma alacsony 1-1,5 M USD/nap, azonban érdemes odafigyelni rá, mert a Binance is a semmiből lett naggyá kevesebb mint egy év alatt.

A pénztárca szimbolizálja a cég fejlődésének következő lépcsőfokát. A Bancor célja, hogy mindennapi felhasználók és amatőrök is elboldoguljanak a digitális valuták világában. A felhasználók közvetlenül a pénztárcájukból válthatják át a kriptovalutákat:

"A Bancor protokollnak köszönhetően a token-ek folyamatosan rendelkezésre állnak közvetlenül a pénztárcából való eladásra vagy vásárlásra, ezzel pedig állandó hozzáférést biztosítanak a blockchain alapú projektekhez, függetlenül azok tőzsdei kereskedésétől."

Eddig több mint 100 kriptovaluta jelezte, hogy csatlakozna a rendszerbe, többek között olyan népszerű token-ek, mint az ETH vagy EOS. A Bancor nem tárolja és hozzáférése sincsen az ügyfelek pénzéhez, mely növeli a pénztárca biztonságos használatát.

A tőzsdét 2017. júniusában alapították, de kereskedési volumenét tekintve már most túlnőtte néhány versenytársát, például az IDEX-et.

A legtöbb - nem decentralizlált - kriptovaluta tőzsde rendelkezik olyan jellemzővel, mely miatt kevésbé ellenálló a hekkertámadásokkal szemben. Egy centralizált tőzsdén a felhasználók egy harmadik félre bízzák a pénzüket és privát kulcsukat, melyeket a hekkerek így nyilván könnyebben tudnak megszerezni.

A decentralizált tőzsdén ezzel szemben nincsen szükség közvetítőre, okosszerződéseket alkalmaznak, így a felhasználó mindig a felügyelete alatt tartja saját befektetését. Továbbá ellenállóbbak a hekkertámadásokkal szemben és biztosítják az anonimitást.

A Bancor az alábbi oldalon érhető el: www.bancor.network


CoinBroker véleménye:

Mivel kis forgalmú tőzsdéről van szó érdemes odafigyelni az árfolyamára, de leginkább a Bancor token forgalmára célszerű beállítani egy forgalmi riasztást.

Ilyen tippekről és hasonló stoploss technikákról tanulhatsz Te is a CoinBroker Mini Workshopjain, amire itt tudsz jelentkezni.Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!