BLOG

A TrueUSD, azaz TUSD felkerült a Binance tőzsdére és azzal menedzseli magát, hogy sokkal inkább dollár alapú, mint riválisa a Tether (USDT) és direktben váltható a TUSD USD-re saját banki szolgáltatójukon keresztül.

World Wi-Fi

2018.05.17

A World Wi-Fi egy globális, decentralizált ingyenes hálózat. A platform résztvevői a hétköznapi felhasználók, a router tulajdonsok és a hirdetők. A felhasználóktól mindössze azt kérik, hogy az internetkapcsolatért cserébe tekintsenek meg egy hirdetést.

Edenchain

2018.05.11

Az Edenchain ajánlata egy jövő generációs, okosszerződéseken alapuló blockchain platform vállalkozások számára az úgynevezett "programozható gazdaság" megvalósítására. A megfogható és megfoghatatlan (eszmei értékkel bíró) vagyon és érték tőkésítése, biztonságos, gyors és átlátható kereskedelme az Eden tőzsdei platformnak köszönhetően.

A vezető amerikai kriptovaluta tőzsde - a Coinbase - a kereskedési volumen jelentős mértékű emelkedésére készül, ennek kapcsán a vállalat néhány fontos adatot osztott meg a nyilvánossággal. Elmondták, hogy a cég megduplázta teljes állású műszaki személyzetét és átdolgozta a platform nagy részét.

Ahogy fejlődik gazdaságunk, egyre inkább növekednek a járművek fenntartási költségei és egyre többen gondolják úgy, hogy inkább lemondanak arról, hogy autót vásároljanak. Ráadásul a sharing economy vonzó alternatívát kínál számukra az autó-, és járműmegosztó szolgáltatásokkal.

Az Ontology Network egy kínai cég terméke, olyan blockchain hálózat, melynek célja, hogy megszüntesse a korlátokat a blockchain és az üzleti szektor között. Az Ontology abban alkotott kiválót, hogy olyan cégek számára is lehetővé teszi a blockchain használatát, akik korábban nem rendelkeztek ismeretekkel az elosztott hálózatok világából.

Kriptovalutákról híreket a Tőzsdefórum kriptopénz rovatában is olvashatsz