BLOG

A Global Blockchain Business Council (GBBC) megbízásából egy piackutatással foglalkozó cég - a PollRight - felmérést készített 71 intézményi befektető megkérdezésével, melyek között voltak magán cégek, fedezeti alapok és nyugdíj alapok is.

A Binance - Binance Jersey - névvel új tőzsdét indított, ahol lehetőség nyílik kripto-fiat kereskedelemre euró vagy font alapon is. A platform már aktívan működik és az eddigiek szerint olyannyira sikeresnek bizonyul, hogy az azonosítási folyamat (KYC) és az okmányok feldolgozása is jelentős munkaerőt igényel.

A WWF Ausztrália bejelentette egy olyan blockchain alapú platform indítását, mely nyomon követi az élelmiszerek útját a termelőtől a fogyasztóig. A platform - az OpenSC - a WWF Ausztrália és a BCG Digital Ventures partnerségi megállapodásának eredményeként indul el.

Mindenki tisztában van vele, hogy Venezuelában tarthatatlan a helyzet, a venezuelai emberek tömegesen áramlanak Kolumbiába abban a reményben, hogy némi élelemhez juthatnak. Az elmúlt évek hiperinflációjának köszönhetően mára a venezuelai bolivár nem több, mint egy darabka papír. 2014 óta több mint 3 millió venezuelai hagyta el az országát szinte...

Kriptovalutákról híreket a Tőzsdefórum kriptopénz rovatában is olvashatsz