BLOG

Komoly emelkedés indult a kriptovaluta piacokon tegnap 19:40 perckor. Olyan, mintha gongütésre elkezdték volna vásárolni a kriptovalutákat. Nehéz megítélni, hogy melyik kriptovaluta kezdte a sor, de az biztos, hogy a Bitcoin emelkedését minden altcoin követte.

Nagy-Britanniának nagyon jó esélye van arra, hogy vezető legyen a blockchain technológia és a kriptogazdaság területén is. Rendelkezik minden szükséges forrással, hogy iparági és kormányzati tekintetben is a technológia globális központjává váljon 2022-re egy most megjelent tanulmány szerint.

Az árfolyamok azonnali növekedése teljes mértékben logikus, mivel Amerikában és már Angliában is komoly ügyfélbázissal rendelkezik a cég és eddig csak Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum és Litecoin kriptovalutákat kínált.

Charles Hoskinson - a Cardano alapítója - megbeszélésen vett részt a Google főhadiszállásán, ahol a Cardano, az algoritmus és a blockchain volt a téma.

Michael Novogratz - sokmilliárd dolláros befektetési vállalkozó, a Fortress korábbi menedzsere, jelenleg a Galaxy Investment Partners ügyvezetője - igazi kriptovaluta hívő.

Oroszország egyik legnagyobb online pénzügyi szolgáltatója - a Qiwi - kripto befektetési bankot indít HASH néven, klasszikus befektetési banki modellre épül, mely az ICO-knak kíván platformot szolgáltatni.

Kriptovalutákról híreket a Tőzsdefórum kriptopénz rovatában is olvashatsz