BLOG

Az airdrop kifejezés sok mindenre utalhatna, ha szétnézünk a nagyvilágban. A kriptovilágnak megvan a saját, egyedi folyamatosan bővülő szótára, melybe az airdrop is bekerült.

Egy újonnan megjelent felmérés szerint körülbelül 26 millió amerikai rendelkezik kriptovalutával és 8% tervezi, hogy vásárol a közeljövőben. A finder.com által összeállított kérdéssorra 2001 amerikai felnőtt válaszolt (egy olyan site-on, ahol fizetnek azért, ha valaki részt vesz egy felmérésben).

carVertical

2018.03.20

A világon az első globális, decentralizált blockchain platform, mely egy helyen tárolja az autók adatait, "történetét", csalás lehetőség nélkül.

Jelenleg is zajlik Buenos Airesben a G20 csúcs, ahol a világ 20 legnagyobb gazdaságának pénzügyi vezetői találkoznak, hogy megvitassák az aktuális gazdasági kérdéseket, többet között az egyre inkább nagyobb népszerűségnek örvendő kriptopénzeket és azok gazdaságban betöltött szerepét, szabályozásuk lehetséges lépéseit.

Az új platform célja, hogy "okos" kamerákat hozzanak létre, fokozott arcfelismerő-, tárgyfelismerő funkcióval és valós idejű analízissel. Csak az USÁ-ban a videó megfigyelők piacát körülbelül 75 milliárd dollárra saccolják 2022-re. A valóságban ezek a kamerák nem tudják megakadályozni a bűncselekményeket valós időben, de ez most megváltozni látszik...

Credits ICO

2018.03.15

A Credits ICO végre megmutatta hogyan lehet 17 óra alatt 20 millió dollárt gyűjteni, majd 2 héten belül bevezetni a tőzsdére, még ha kis tőzsdékről is van szó. Aktuális tőkeértéke meghaladja a 70 millió dollárt.

Kriptovalutákról híreket a Tőzsdefórum kriptopénz rovatában is olvashatsz