ONTOLOGY


Nyilvános multi-chain projekt és bizalmi együttműködési platform. Magas színvonalú, nagy teljesítményű blockchain, mely magában foglalja az elosztott főkönyveket és az okosszerződés rendszert. Támogatja a nyilvános blockchain rendszereket és testre szabja a blockchain-eket a különböző applikációk használatához. Támogatja a hálózatok közötti együttműködést.

Tökéletes partnere a NEO-nak abban, hogy digitalizálják a világot.Az Ontology Network egy kínai cég terméke, olyan blockchain hálózat, melynek célja, hogy megszüntesse a korlátokat a blockchain és az üzleti szektor között. Az Ontology abban alkotott kiválót, hogy olyan cégek számára is lehetővé teszi a blockchain használatát, akik korábban nem rendelkeztek ismeretekkel az elosztott hálózatok világából.
Az ICO projekt január 8-án zárult, az ONT tokeneket minden NEO tulajdonos is megkapta airdrop formájában, melynek eredményeképpen 20 millió ONT token került szétosztásra a közösség tagjai között. Illetve az is kiderült, hogy aki regisztrált az Ontology hírlevélre, azokat további 1000 tokennel ajándékozta meg a cég.