BLOG

A hagyományos bankkártyák mellett egyre nagyobb igény mutatkozik a kripto fedezetű bankkártyákra is. A Wirex Visa kártyája ugyanolyan egyszerűen használható, mint egy hagyományos bankkártya, legyen szó üzleti vagy éttermi használatról, online fizetésről vagy akár tömegközlekedésről és nem utolsósorban, bárhol használható, ahol egyébként a Visa...

Az IOTA nyílt forrású, elosztott főkönyv, melyet azzal a céllal hoztak létre, hogy az IoT világában használható legyen. Az IoT - Internet of Things - minden olyan eszköz, mely az Internet segítségével összeköthető és irányítható. Mikrotranzakciók lebonyolítását biztosítja tranzakciós költségek nélkül, valamint biztonságos működést. Célja, hogy...

A Binance - Binance Jersey - névvel új tőzsdét indított, ahol lehetőség nyílik kripto-fiat kereskedelemre euró vagy font alapon is. A platform már aktívan működik és az eddigiek szerint olyannyira sikeresnek bizonyul, hogy az azonosítási folyamat (KYC) és az okmányok feldolgozása is jelentős munkaerőt igényel.

A világ legnagyobb forgalmú kriptovaluta tőzsdéje - a Binance - masszív profitot könyvelhetett el 2018-ban, melyet körülbelül 446 millió dollárra becsülnek.

A Brave New Coin új-zélandi székhelyű blockchain céggel kötött partnerségi megállapodásának köszönhetően két új index bevezetésével bővíti több mint 40.000 indexet tartalmazó palettáját a Nasdaq.

Kriptovalutákról híreket a Tőzsdefórum kriptopénz rovatában is olvashatsz