World Wi-Fi

2018.05.17

A World Wi-Fi egy globális, decentralizált ingyenes hálózat. A platform résztvevői a hétköznapi felhasználók, a router tulajdonsok és a hirdetők. A felhasználóktól mindössze azt kérik, hogy az internetkapcsolatért cserébe tekintsenek meg egy hirdetést.

A felhasználók élvezhetik az ingyenes internetelérés lehetőségét, a router tulajdonosokat a hirdetők fizetik, a felhasználók által megtekintett hirdetések után. A hirdetők kezébe hatékony hirdetési eszköz kerül, melyet hirdetési kampányaikban használhatnak.

A World Wi-Fi egy forradalmi projekt, mely azért jött létre, hogy jobb hellyé tegye világunkat. Használatával mindenki csak nyerhet, a felhasználók ingyenes internethasználatot, a Wi-Fi tulajdonosok extra jövedelmet, míg a hirdetők a megfelelő célközönséget.

Aki szeretne csatlakozni a projekthez az még holnapig megteheti az en.worldwifi.io oldalon. A platform tokene, a WeToken, mely fizetőeszközként funkcionál a platformon lebonyolított tranzakciók során. Eddig 24 millió dollárt sikerül összegyűjteni, ami majdnem teljes egészében a kitűzött cél. (25 millió)

1WT=0,134 USD

Elfogadott valuta: ETH


További információ: en.worldwifi.io


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2400-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

Kövesd a híreket Twitter csatornánkon is!