Mivel foglalkozik a HydroMiner?

2017.11.18

A HydroMiner egy kriptovaluta bányászattal foglalkozó vállalat, mely vízerőművekből származó zöld energia felhasználásával működik az Alpokban. A vízenergia általánosságban a leghatékonyabb és költségkímélő megújuló energiaforrás. Nemcsak környezetbarát, de igencsak nyereséges. 


A céget 2015-ben alapították, a tulajdonosok hamar rájöttek, hogy a legköltséghatékonyabb működés akkor érhető el, ha közvetlenül az energiaforrás mellé költöznek az osztrák Alpokba.

A kriptovaluta bányászat kapcsán is számos előnye van a vízenergia használatának. Nemcsak, hogy olcsóbb energiát biztosít, de további vagyonokat lehet megspórolni a hűtésen is, mivel a folyó vizét használják fel erre a célra is. Az sem utolsó szempont, hogy megújuló energiaforrás felhasználása csökkenti a bányászat ökológiai lábnyomát.

Ausztria az európai régióban vezető szerepet tölt be a felhasznált megújuló energiaforrások arányát tekintve. Az ország energiaszükségletének körülbelül 60%-át fedezik zöld energiával.

ICO

A cég jelenleg két vízerőművet bérel és a további terjeszkedés finanszírozására ICO projektet indított, mely nagy sikernek bizonyult.

Az előjegyzés mindössze 36 perc alatt lezárult, az összes token elkelt.

A jegyzési időszakban 1.023.941 token (H2O) talált gazdára és 8.676 ETH-t gyűjtöttek.

A megvásárolt tokenenek bányászati időre használhatók fel 2018. februárjától kezdve. A bányászati szerződések kWH alapúak, a kalkuláció az energiafelhasználás alapján történik.

A HydroMiner célja, hogy a kisebb befektetőknek is lehetőséget adjon a nyereséges bányászatra és új generációs bányászati létesítményeket hozzon létre. 


További információ: hydrominer.org


Ha követni szeretnéd az eseményeket iratkozz fel a Facebookon Kriptovaluták oldalunkra, de akár a Meetup Kriptovaluta csoportunkhoz is csatlakozhatsz.