Ismét egy sikeres ICO a Binance platformján

2019.03.20

A Binance Launchpad - token kibocsátó platform - újabb sikeres ICO-t bonyolított le a Celer Network részére. A tőzsde hivatalos közleményben tudatta az ICO végső eredményét, melynek lebonyolítása mindössze 17 percet vett igénybe. Ez idő alatt összegyűlt a szükséges 4 millió dolláros tőke a CELR tokenek értékesítéséből. A több mint 3,9 millió dollár 3129 befektetőtől származik. A CELR tokenhez a Binance saját tokene - a Binance Coin (BNB) - ellenében lehetett hozzájutni, egy befektető maximum 1500 dolláros értékben járulhatott hozzá a projekthez.

1 CELR 0,0067 amerikai dolláros árfolyamon kelt el, ami nagyon biztató kezdés. A Celer Network célja egyébként nem más, mint egy gyors és hatékony fizetési megoldás kifejlesztése okosszerződések használatával, díjmentes tranzakciókkal, az Ethereum hálózatára építve.

Az ICO-k iránt feltámadt érdeklődést alátámasztja az a tény is, hogy több mint 39 ezer befektető próbált hozzájutni a CELR tokenhez, de mindössze körülbelül 10% járt sikerrel. Changpeng Zhao - a Binance ügyvezetője - magyarázata szerint még a frissített verzió mellett is kapacitás gondokkal küzdöttek a folyamat során. Igaz, hogy a Binance Launchpad már bizonyította érdemeit, de nyilvánvalóan még mindig rengeteg tennivaló akad, ha kezelni akarják a platform felé irányuló hatalmas keresletet.

A Celer Network idén a harmadik sikeresen lebonyolított ICO projekt a platformon, mely akárcsak a korábbiak esetében percek alatt érte el a milliós tőkemennyiséget. Korábban a BitTorrentnek mindössze 15 percre volt szüksége a végső sikerhez, a Fetch.AI-nak pedig még ennél is kevesebbre.

Mindezzel párhuzamban a Binance Coin (BNB) is kiválóan teljesít, köszönhetően a BNB token iránti megemelkedett keresletnek. Jelenleg 15,21 dolláros árfolyamon kereskedhető, tőkeértéke meghaladja a 2 milliárd dollárt.

Mindent egybevetve úgy tűnik, hogy a Binance Launchpad adhat egy újabb lökést az ICO projektek irányába, melyet ékesen bizonyít a három eredményesen lebonyolított projekt. 


További információ: www.coinspeaker.com


Személyes oktatás, konzultáció Pataki Gáborral a CoinBroker alapítójával

Szeretnéd Te is megtanulni hogyan tudsz kriptovalutába fektetni, milyen szabályok alapján érdemes felépíteni a kriptovaluta portfóliót, hogyan tudod mindezt minimális időráfordítással - közel automatizáltan - kezelni?

Ha igen a válasz, akkor nincs más dolgod, jelentkezz Konzultációra. Telefonon egyeztethető időpontot, helyszín, a konzultáció akár Skype-on is megvalósítható. 


Próbáld ki díjmentesen a Stop-Loss Manager-t, amely 8 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp és Kraken tőzsdéken folyó kereskedési felületen. 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".