Hogyan változott a Top 100 Bitcoin pénztárca egyenlege az elmúlt 30 napban

2018.09.10

A kriptovaluta befektetőknek elég kemény nyaruk volt, mivel a piac nem igazán szedte össze magát, mint ahogy azt várták. Ennek elleréne a top 100 Bitcoin tulajdonos továbbra is vásárolt.


A legnagyobbak egyenlege az alábbiak szerint változott:

  • 7 tulajdonos eladott (-23 251 BTC)
  • 15 tulajdonos egyenlege emelkedett (+88 023 BTC)
  • 78 tulajdonos egyenlege nem változott


Ez pedig azt jelenti, hogy a Bitcoin tulajdonosok 93%-a még mindig a megtartani stratégiát alkalmazza, ami a jelen helyzetben pozitív jel lehet.

A legmagasabb egyenlege: 226,205 BTC ($1,451,115,572 USD) a Bitfinexnek van, akik az elmúlt 30 napban tovább növelték egyenlegüket 39 328 BTC-vel. (+21%)

A kriptovaluta piac egy nagyon is fiatal piac és időbe telik, amíg minden lehetséges formájában stabilizálódik. Mindig is lesznek nagy nyereségek és nagy bukások, amíg minél tapasztaltabb befektetők és kereskedők nem érkeznek a piacra.

A CoinBroker ezért is vállalta, hogy személyes konzultációk keretén belül felkészült kriptovaluta befektetőket képez.

Egy dolog azonban nem változott - a megérzések, erről szól a kereskedés. Időről időre meg kell próbálni nem mindig a hírekre vagy az álhírekre figyelni, hanem az adott coin alapvető jellemzőire. Hinnünk kell abban, amit megvásároltunk vagy semmi értelme az egésznek. Azt is tartsuk észben, hogy a grafikonoknak különböző életútja van és sokszor nem kötődnek semmilyen hírhez sem. Léteznek olyan nagyon sikeres kereskedők, akik egyáltalán nem is olvasnak híreket, nem az alapján hozzák meg befektetői döntéseiket.

Az embereknek már elegük van egy harmadik fél által nyújtotta szolgáltatásokból, sokkal több függetlenségre vágynak. A kriptovaluta piac és blockchain pedig megadja ezt, csak türelmesnek kell lenni.

Amíg nem adunk el valamit, addig nem is bukhatunk rajta, vagyis először mindig gondolkozzunk. Higgyünk a technológiában és mindig hosszú távon tervezzünk és használjunk minden esetben stop-loss megbízást.


Kereskedési technika

Amennyiben a tőzsdei rendszer nem vagy nem olyan minőségben nyújt stop-loss vételi illetve eladói megbízásokat, abban az esetben a CoinBroker csapata által kifejlesztett Stop-Loss Manager szoftver kipróbálását javasoljuk. A Stop-Loss Manager a Binance, Bitstamp és Kraken kereskedési rendszereken keresztül érhető el. A Binance a legolcsóbb, főként akkor ha a kereskedési díjat Binance token-nel fizetjük. 


További információ: www.cryptovibes.com


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre.

A cikket támogatta a Stop-Loss Manager, amely 7 stop-loss-t képes kezelni a Binance és a Bitstamp tőzsdéken egy felületen.