Decentralizált pénzügy a Cardanon

2021.04.06

A Cardano Goguen-korszakának közeledtével egyre több olyan projekt jelenik meg, amelyek decentralizált pénzügyi alkalmazásokat fejlesztenek a Cardanon. Ennek legújabb példája az OccamFinance által útjára indított OccamRazer.

Az Occam.fi az első Cardanora épített teljes decentralizált pénzügyi ökoszisztéma, melyet az alkalmazás szempontjából kritikus igények kielégítésére terveztek meg. Mindennek első lépéseként indult útjára az OccamRazer, egy olyan decentralizált finanszírozási és tőkegyűjtő platform, mely a Cardanora épülő projektek és startupok indulásának felgyorsítását szolgálja.

A korábban használt decentralizált tőkegyűjtő platformokhoz képest egy teljesen új protokoll kerül bevezetésre, melyek okosszerződéseken alapuló megoldásokat kínálnak a különböző felhasználási esetekhez, magán vagy nyilvános felhasználásra.

A Cardano jelenleg a világ egyik legnagyobb blokklánc ökoszisztémája, hatalmas mennyiségű kiaknázatlan likviditással. Egészen 2020 közepéig a Cardano token (ADA) tulajdonosok részesedésüket nem használhatták hozamtermelő célokra az ADA korlátozott felhasználási lehetőségei miatt. Most viszont hatalmas lehetőség kínálkozik arra, hogy az ADA tulajdonosok pénzeszközeiket a Cardano blokklánc ökoszisztéma növekedésére használják.

Az OccamRazer lehetővé teszi az ADA tulajdonosok számára, hogy tőkéjükből hozamot érjenek el, miközben létrehoznak egy önfenntartó platformot a Cardanora épülő projektekhez. A funkciókban gazdag felhasználói élményt a hagyományos és sokak által kedvelt DeFi elemekkel ötvözi, mellyel teret biztosít a pénzgyűjtési profilok sokféleségének, kulcsfontosságú szerepet tölt be a Cardano ökoszisztéma likviditásának felszabadításában.

"Az OccamRazer várhatóan első felhasználói között a Cardano decentralizált, közösségi vezetésű finanszírozási kezdeményezése - a Project Catalyst - sikeres, projektjei vannak. Az OccamRazer révén biztosítjuk azokat az eszközöket, valamint hozzáférést a kockázati tőkéhez, amelyek szükségesek az alkalmazások további fejlesztésének felgyorsításához."

További információk: news.bitcoin.com


Az alábbi linken regisztrálj a Binance-ra és 20%-os kereskedési díjkedvezményben részesülsz.