A QuarkChain integrálja a Chainlinket

2019.07.26

A hatékonyabb működés és a blockchain applikációk szélesebb körű felhasználhatósága érdekében a QuarkChain platform integrálja a Chainlink vezető oracle technológiáját, mely vállalkozások és fejlesztők számára egyaránt elérhető.

A QuarkChain legfőbb célja annak a trilemmának a megoldása, mellyel a blockchain hálózatoknak kell szembenézniük, vagyis a skálázhatóság, a biztonság és a decentralizáció. Mindennek megoldására 2 rétegű blockchaint terveztek, sharding technológia alkalmazásával. Nagy teljesítményű, másodpercenként lebonyolított milliós tranzakcióval, mely alapvető fontosságú a minél szélesebb körű használat elterjedéséhez.

A Chainlink egy olyan decentralizált rendszer, melynek célja, hogy összekapcsolja az okosszerződéseket a való világból származó adatokkal. A rendszer a megszerzett külső forrásból származó adatok alapján kezdeményezi az okosszerződések teljesítését az előre meghatározott feltételek megvalósulása esetén. A fejlesztők szerint az okosszerződések használata forradalmasíthatja a legtöbb iparágat, de mindez akkor tud hatékonyan működni, ha az okosszerződések kommunikálni tudnak más, külső rendszerekkel, ahonnan valós idejű adatokat, információkat szerezhetnek. A Chainlink olyan vezető nagyvállalatokkal dolgozik együtt, mint a Google, Oracle vagy SWIFT.


Dr. Qi Zhou - a QuarkChain ügyvezetője - pozitívan nyilatkozott a Chainlink munkásságáról és a gyümölcsöző együttműködésről:

"A Chainlink az egyik vezető blockchain az ágazatban és valós felhasználású blockchain applikációkat fejleszt olyan technológiai óriások partnereként, mint a Google. Ennek pedig döntő szerepet lehet abban, hogy a blockchain technológia belépjen a mainstream világába. Megtiszteltetésnek vesszük, hogy egy olyan kiváló platformmal dolgozhatunk együtt, mint a Chainlink, ezáltal tovább bővíthetjük platformunk felhasználhatóságát az on-chain tranzakciókon túl a való világba."

A Quarkchain célzott és személyre szabott megoldásokat kínál nagy vállalatok és kis cégek számára is. A Chainlink integrálásával a Quarkchain hálózat fejlesztői sikeresen csatlakozhatnak a külső forrásokhoz ezzel is hatékonyabban elérve még több applikációt, egyben előrébb mozdítva a blockchain ágazatot.

További információ: www.medium.com


Megvásároltad már a KRIPTOPÉNZ ABC könyvet?

Ha még nem, akkor itt a lehetőség, hogy dedikált példányod legyen! 


Híreinket a Facebook oldalunkon követheted nyomon, amelyhez már 2500-an csatlakoztak. Ha még több információt szeretnél hallani a témában, iratkozz fel hírlevelünkre és 5 Mikron üti a "tárcádat".