A CoinBroker csatlakozott a Mikron ökoszisztémához

2018.12.12

Egy hazai blokklánc, pontosabban blokkrács alapú projekt, a Mikron partnerei lettünk, ezzel csatlakozva egy dinamikusan növekvő ökoszisztémához. 

Pataki Gábor:

Hiszek benne, hogy a közösségi kezdeményezések a blokklánc világában is közösség formáló erővel bírnak és mára a kapcsolatok képítése egyre fontosabbá válik mindenki számára.

Három felhasználási területet céloz a magyar csapat, az online közösségek fejlesztését Mikron Közösségépítő névre keresztelt termékükkel, a Mikron Tartalomgyártóknak elnevezésű rendszerükkel az online alkotók munkáját igyekeznek segíteni, harmadik eszközük a beszédes nevű Mikron hűség, egy hűségrendszerről van szó.

A CoinBroker a  Mikron Közösségépítőt platformját választottuk. Hűséget és az aktivítást különböző tevékenységekért (hírlevél felíratkozás, Meetup-on való részvétel, Személyes konzultáció mind mikronokat ér, melyeket később el is költhetitek nálunk, oktatási anyagokra, Meetup-ok belépőire. 

Lássuk, mik azok az interakciók, melyeket jutalmazunk és pontosan milyen mennyiségű mikronnal:

  • A CoinBroker hírlevelére való feliratkozás jutalma 5 MIK!
  • Ha részt veszel Meetupunkon, akkor 10 MIK üti a markod, pontosabban a Mikron Tárcád!
  • Ha részt veszel Személyes konzultációmon, akkor 50 MIK-ek kapsz ajándékba. Aki 5000-nél több Mikron-al rendelkezik az 25% kedvezményt fog kapni a Személyes konzultációk díjából, csak be kell mutatni a tárca egyenlegét és máris 25.000 Ft-tal gazdagabbak lesznek! :) A személyes konzultáció egy 3-6 hetes folyamat, ami segítséget nyújt elindulni a kriptobefektetések világában. 

Mit kell tenned? 

Természetesen a fentieket, iratkozz fel hírlevelünkre, járj el meetupjainkra, tanuld meg a kriptovaluta befektetés alapjait! 

Ezen túl már csak le kell töltened a Mikron Tárcát a mikron.io-ról, hogy tranzakciókat indíthassunk feléd. 

Építsük együtt a hazai és a globális kriptopénz közösséget! A Mikron ICO mindeközben zajlik, erről is megtudhatod a szükséges információkat bemutatkozó oldalukon. 

Nem mi vagyunk az első partnerek, az alig néhány hete indult projekthez már csatlakozott a Kripo Akadémia, a Hatharom.com illetve a PokerAkademia.com is.