INSUREPAL


A platform a mostani biztosítások helyettesítésére szolgál és teljes lefedettséget kínál az üzleti és magánéletben egyaránt, legyen az életbiztosítás vagy lakásbiztosítás. 

Vegyünk egy példát, minden autó tulajdonosnak szüksége van biztosításra, ezért van az, hogy több millió biztosítás létezik a világon. Az egyetlen probléma a mostani biztosítási rendszerrel, hogy a "jó" sofőrök fizetnek a "rossz" sofőrök hibáiért vagy a biztosítási csalásokért. Az insurepal platform pedig ennek a problémának a megoldását kínálja.
Az első blockchain alapon működő decentralizált biztosítási platform social proof garancia támogatással, mely egy teljesen új megközelítése a biztosítási szektornak. A peer-to-peer biztosítások új generációja, mely társadalmi jóváhagyáson, mások bizalmán alapszik és teljesen kihasználja a blockchain innováció erejét. Működése: Peter biztosítást szeretne kötni, végig görgeti közösségi kapcsolati listáját és megkéri Annát, hogy legyen az ő "jóváhagyója" vagy ajánlója. Anna ezt megteszi saját hitelkártyája felhasználásával és azonnali bónuszban részesül, majd Peter Anna jóváhagyása alapján bekerül a rendszerbe. Anna viszont csak akkor fizet, ha Peter követelést nyújt be. Hogy hogyan is működik mindez? A beépített social proof garanciának köszönhetően. 


Social proof: pszichológiai jelenség, melynek hatására másképpen cselekszünk vagy más döntéseket hozunk mintha kizárólag csak saját józan eszünkre hallgatnánk, hiszen cselekedeteink során a belénk vetett hit és bizalom motivál bennünket.

Mottója: "ha a barátaid bíznak benned, mi is bízunk benned"