CÉGES TOKENEK

Előkészítettük cége helyét a blokkláncon 

Lépjen be Ön is a blokklánc világába!

Sok cégvezető számára fontos a digitalizáció, de mégis kevés cégnek van digitális stratégiája. Manapság már nem elég, ha e-mailen kommunikálunk és van egy weboldalunk. Ennél ma már többre van szükség.

Az Internet hajnalán sokan jártak úgy, hogy nem védették le időben a cégük nevére szóló, így az valaki más kezébe került. Később azonban bármikor kapcsolatba tudtak lépni a domain tulajdonosával, és szerencsés esetben meg is tudták tőle vásárolni azt.


A BLOKKLÁNC VILÁGÁBAN EZ NEM ÍGY VAN.

A blokkláncon érdemes időben lépni. Aki a blokkláncot használja, innovatív vállalkozásnak számít. A blokklánc egy decentralizált hálózat, tehát nincs mögötte egy szervezet, amelytől kikérhetné, ki generálta le az Ön márkanevével vagy cégnevével bejegyzett tokent. Késlekedéssel csökkenti a lehetőségét, hogy versenyelőnyt szerezzen a világ legnagyobb, dinamikusan növekvő hálózatán.

Mára több, mint 257 000 tokent hoztak létre világszerte, 1400-zal pedig tőzsdéken is kereskednek. A világ legnépszerűbb tokentípusa az ERC20 token, mely az Ethereum hálózatán fut. Ma még nem kell arról döntenie, hogy mikor vezeti be tokenét, vagy mihez kezd vele. Saját céges tokenje a digitális stratégiájának alapját jelenti. Arról viszont érdemes már most gondoskodnia, hogy a márkaneve a saját kezében legyen, mielőbb letegye névjegyét a blokklánc világában. 

Ebben segít Önnek a CoinBroker!


Token név ellenőrzése

A CoinBorker díjmentesen vállalja a kutatást, hogy szabad-e még az Ethereum hálózatán az Ön vállalkozásának/termékének a neve.

Token lefoglalása

A CoinBroker a tokengenerálás folyamatának lebonyolítását teljes körűen támogatja. A token létrehozásának csak egy egyszeri díja van, még fenntartási díjat sem kell fizetnie.

Digitális jövő építése

A CoinBroker a digitális stratégia bővítésében, a token üzleti célú alkalmazásában is támogatást tud nyújtani.

Lépjen most, előzze meg a konkurenciát! 


KÉRJEN AJÁNLATOT VÁLLALKOZÁSA NEVÉRE SZÓLÓ TOKEN KÉSZÍTÉSÉRE

Token név kutatását DÍJMENTESEN elvégezzük Önnek!

Díjmentes Tokenkutatás és az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára.


Cégek akik már léttek a tokeinizáció útjára