CÉGES TOKENEK

Innovatív céget vezet? 

A digitalizáció kiemelten fontos cége számára?

Ha a válasz IGEN, akkor érdemes tovább haladnia a digitalizáció következő lépcsőfoka felé.

Sok cégvezető számára fontos a digitalizáció, de mégis kevés cégnek van digitális stratégiája. Manapság már nem elég, ha e-mailen kommunikálunk vagy weboldala van cégünknek. Az üzleti dokumentumokat nem minden esetben nyomtatjuk ki, hanem megpróbáljuk azokat digitálisan kezelni.

Az Internet hajnalán sokan nem védették le időben a cégük nevére szóló domain neveket, pedig akkor még lehetett volna cselekedni. Ha valaki lecsapott a cégünk nevét tartalmazó domainre (legyen az magyar vagy .com végződésű), lehetőségünk volt kapcsolatba lépni az illetővel és szerencsés esetben megvásárolni azt tőle. 


A BLOKKLÁNC VILÁGÁBAN EZ MOST HOGY IS VAN?

A blokklánc világában ébernek kell lenni!

Most foglalja el helyét, védesse le cége vagy termékei nevét a blokkláncon. Fontos időben cselekedni, mert később már nem lesz lehetőség megkeresni egy levédett token tulajdonosát. 

A blokklánc egy decentralizált hálózat, ahol még arra sincs mód, hogy megtudja ki foglalta le cége - akár védjeggyel védett - nevét. Szervezet sincs aki útbaigazíthatná, így örökre elveszítheti a lehetőséget, hogy versenyelőnyt szerezzen a világ legnagyobb hálózatán.

Az ERC20 token a világ legnépszerűbb típusú tokene, ami az Ethereum hálózatán fut. Mára több, mint 237.000 tokent hoztak létre és 1400-zal tőzsdéken is kereskednek. 

Ma még nem kell arról döntenie, hogy mikor vezeti be tokenét, vagy mihez kezd vele. 

Token név ellenőrzése

A CoinBorker díjmentesen vállalja a kutatást, hogy szabad-e még az Ethereum hálózatán az Ön vállalkozásának/termékének a neve.

Token lefoglalása

A CoinBroker a tokengenerálás folyamatának lebonyolítását teljes körűen támogatja. A token létrehozásának csak egy egyszeri díja van, még fenntartási díjat sem kell fizetnie.

Digitális jövő építése

A CoinBroker a digitális stratégia bővítésében, a token üzleti célú alkalmazásában is támogatást tud nyújtani.


KÉRJEN AJÁNLATOT VÁLLALKOZÁSA NEVÉRE SZÓLÓ TOKEN KÉSZÍTÉSÉRE

Token név kutatását DÍJMENTESEN elvégezzük Önnek!

Díjmentes Tokenkutatás és az ajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár az Ön számára.