SZEMÉLYES OKTATÁS

Pataki Gábor
hello@coinbroker.hu

Publikus MINTA portfólióim

48 db ICO befektetésem van, kb. 20 van tőzsdén. Aktuális értéke itt tekinthető meg

Komoly eredményeket értek el azok, akik személyes konzultáció keretén belül tanulták meg az alapokat. Majd az ismeretek birtokában kezdtek el befektetni a kriptovaluták világában.

Közgazdász vagyok, 18 éves koromban kezdtem el tőzsdei befektetésekkel foglalkozni. Huszonéves koromban az Equitas Bróker (KBC Equitas) vezérigazgató-helyetteseként feleltem Magyarország harmadik internetes kereskedési rendszerének fejlesztéséért és bevezetéséért, amit több tízezer ember használ(t) nagy megelégedettséggel. 

A kilencvenes évek tőzsdéje egy csodálatos időszak volt mindenki életében, aki részt vett benne. A kriptovaluták világa hasonló, sőt még inkább misztikusnak látszó terület, amelynek ismerete a pénzügyi kultúra részét képezi. 

Coin Broker oldalon - személyes blog jelleggel - megosztom tapasztalataimat, melyek nem befektetési tanácsnak számítanak. Ma már csak 3-5 kereskedelmi platformot használok, több mint 20 rendszer teszteltem és tesztelek folyamatosan. Ezek közül jelenleg a Bitstamp-et, CEX.io-t és a Binance-ot emelném ki. Mindegyiknek van érdeme és hátránya is, de együtt a hármas fogat az optimálisnak tűnik.

Lehetőséget biztosítok üzletviteli tanácsadás keretén belül a kriptovaluták világának megismerésére, melyet személyes tanácsadás formájában, felkészültségnek megfelelően csomagolva igyekszem átadni. A konzultáció időtartama 2-2,5 óra, ami akár Skype-on is lebonyolítható.

Osszuk meg tapasztalatainkat egymással!

KIEMELTEN FONTOSNAK TARTOM MEGJEGYEZNI!!!

A múltbeli hozamok nem jelentenek garanciát a jövőbeni hozamokra nézve. Befektetési tanácsadással nem foglalkozom!  Hiszem, hogy a képzett befektetők tudásukkal nagymértékben tudják csökkenteni a kockázataikat. 


24 évnyi tapasztalatomat szeretném átadni. Fontos, legyen és főként, hogy kövessük befektetési stratégiánkat. Gondolkozzunk mások fejével és soha ne bízzuk el magunkat. 

Konzultáció személyes egyeztetés

Személyre szabott oktatási program ajánlatkérés