KONZULTÁCIÓ

Pataki Gábor
gabor@coinbroker.hu

Közgazdász vagyok, 18 éves koromban kezdtem el tőzsdei befektetésekkel foglalkozni. Huszonéves koromban az Equitas Bróker (KBC Equitas) vezérigazgató-helyetteseként feleltem Magyarország harmadik internetes kereskedési rendszerének bevezetéséért, amit több tízezer ember használ(t) nagy megelégedettséggel. A kilencvenes évek tőzsdéje egy csodálatos időszak volt mindenki életében, aki részt vett benne. A kriptovaluták világa hasonló, sőt még inkább misztikusnak látszó terület, amelynek ismerete a pénzügyi kultúra részét képezi. 

Coin Broker oldalon - személyes blog jelleggel - megosztom tapasztalataimat, melyek nem befektetési tanácsnak számítanak. 7-8 kereskedelmi platformot használok illetve tesztelek. Ezek közül jelenleg a Bitstamp-et, Bitfinex-et és a Poloniex-et emelném ki. De a Cex.io-t is jó platformnak tartom kezdő befektetők számára. 

Lehetőséget biztosítok üzletviteli tanácsadás keretén belül a kriptovaluták világának megismerésére, melyet személyes tanácsadás formájában, felkészültségnek megfelelően csomagolva igyekszem átadni. A konzultáció időtartama 2-2,5 óra, amit akár Skype-on is lebonyolítható.

Osszuk meg tapasztalatainkat egymással!


Konzultáció egyeztetése

Korlátozott számú konzultációs időpontot módomban áll biztosítani.